il milli eğitimden arkadaşım dersler kaldırılıyor dedi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
A

Anonymous

Misafir
sizi teknoloji tasarım öğretmeni yapacaklar dedi..siz ders saatleri 2saate çıkmış diyorsunuz..bu kadar çelişki olur mu?

Beni de belediyeden amcam aradı, belediye işçisi yapacaklarmış sizi dedi. :mrgreen:

Yine başladık bir arkadaş, bir tanıdık, biri duymuş, biri görmüş... muhabbetine.

evet dalga geçerek doğru olanı yapıyorsunuz aslında.ben sadece az önce yapılan bir konuşmayı dile getirdim yani burdaki herkes gibi..endişemi paylaştığım için kusura bakmayın.

Bende Karayolları Genel Müdürü ile konuştum Performan Çizelgelerine göre her köprü başına bir Bilişim Teknolojileri Öğretmeni koyacakmış.

Bu arkadaşınız memurlar net orada burada söylenenleri harmanlayıp size kendi tezini sunmuştur. Bizden fazla birşey bilfiğini sanmıyorum.

düğünlerde zurnatör, inşaatlarda operatör, programlarda moderatör, gemilerde armatör olacakmışız diye duyan bi arkadaştan bi arkadaşım duymuş:)bende itibar etme dedim.

ibrahim_hoca' Alıntı:
düğünlerde zurnatör, inşaatlarda operatör, programlarda moderatör, gemilerde armatör olacakmışız diye duyan bi arkadaştan bi arkadaşım duymuş:)bende itibar etme dedim.

geçenlerde bir öğretmen arkadaşım sahi sen neydin formalite miydi neydi dedi? :((( durum buu ...

beni de varan dan aradılar. okullar BT öğretmenine ihtiyaç yokmuş. her otobüsümüzde bir BT öğretmeni görevlendirecez, koltuk arkalarındaki multimedya ekranlarının tamiriyle ilgilenecekler dedi :puhaha:

BaRBaRYaN' Alıntı:
beni de varan dan aradılar. okullar BT öğretmenine ihtiyaç yokmuş. her otobüsümüzde bir BT öğretmeni görevlendirecez, koltuk arkalarındaki multimedya ekranlarının tamiriyle ilgilenecekler dedi :puhaha:

bu iyiymişş..!!

arkadaşlar bizim bu durum uzadıkça dalga konusu da çok olur ve mizahi yeteneğiniz gelişir. Her okula stand up çı oluruz.

arkadaşlar derslerin tebliğler dergisince yayınlanmış ders durumlarını inceledim..Bizzat kendim 2. bir şahıstan duyduğum değil ama kesin olmadığını yeniden değişeceği haberini aldım...elimdeki kanıtlara göre :D
bilişim teknolojileri ve yazılım dersi olarak ders saati seçmeli 2 saat olmuştur. 5-6-7-8 sınıflar...
5-6-7-8. sınıflar ders saatleri haftalık 37 saat olmuş olup 1-2-3-4. sınıflar toplam 29 saattir. haberiniz oluyor buradanda çıkaracağımız sonuç orta okullar sabah 8:30 dan akşam 4:30-5:00 kadar okulda dırlar :D

arkadaşlar bu kadar dalga geçmenize gerek yok arkadaş duyumundan bahsetmiş... bak ben mesela az önce duyduklarımı söylesem yine aynı şey olur diye düşünüyorum ama neyse siz yabancı değilsiniz söyliyeyim.. bugün seminrde iken seminere müfettiş katıldı.. ve bilgisayar bu kadar öenmeli iken şimdi bir kaç yıla kadar bilgisayar öğretmenimize ihtiyaç kalmıcak lab. lar atıl durumda olucak filan diye saçmaladı. bende dedimki bizleri kapıya mı atacaklar dedim güldü o kadarda değil dedi ama bizleri tamamen gözden çıkardıklarınıda ima etti.. nese bu muahbbet böyle uzar gider... canımız sağolsun:))

ağzı olan konuşuyor hocamm :)) yoruldum ben artık... arkadaşla dalga geçmiyoruzki sayın hocam durumla dalga geçiyoruz...

yaka' Alıntı:
arkadaşlar derslerin tebliğler dergisince yayınlanmış ders durumlarını inceledim..Bizzat kendim 2. bir şahıstan duyduğum değil ama kesin olmadığını yeniden değişeceği haberini aldım...elimdeki kanıtlara göre :D
bilişim teknolojileri ve yazılım dersi olarak ders saati seçmeli 2 saat olmuştur. 5-6-7-8 sınıflar...
5-6-7-8. sınıflar ders saatleri haftalık 37 saat olmuş olup 1-2-3-4. sınıflar toplam 29 saattir. haberiniz oluyor buradanda çıkaracağımız sonuç orta okullar sabah 8:30 dan akşam 4:30-5:00 kadar okulda dırlar :D

walla hocam yeni düzenlemeyle bizdeki sadece ortaöğretim (5,6,7,8) şubeleri 64 sınıf oldu. 8.30-4:30 olacak olsa bukadar sınıfı hiç biryere sığdıramazlar. mecburen ikili eğitimdeyiz. ayrıca bakan açıklamadı mı okulda ilköğretim-ortaöğretim varsa ikili öğretim olacak diye. artık bizde 6 da derse başlarız" kuşlar kalkmadan" ki dersler yetişsin,yada cumartesi yarım gün okul falan yaparız....... yada, yada,.......

esilasoul' Alıntı:
arkadaşlar bu kadar dalga geçmenize gerek yok arkadaş duyumundan bahsetmiş... bak ben mesela az önce duyduklarımı söylesem yine aynı şey olur diye düşünüyorum ama neyse siz yabancı değilsiniz söyliyeyim.. bugün seminrde iken seminere müfettiş katıldı.. ve bilgisayar bu kadar öenmeli iken şimdi bir kaç yıla kadar bilgisayar öğretmenimize ihtiyaç kalmıcak lab. lar atıl durumda olucak filan diye saçmaladı. bende dedimki bizleri kapıya mı atacaklar dedim güldü o kadarda değil dedi ama bizleri tamamen gözden çıkardıklarınıda ima etti.. nese bu muahbbet böyle uzar gider... canımız sağolsun:))

artık herkesin son noktasına geldiği için dalga geçiyoruz bu konuyla. çünkü hergün hepimiz birsürü şey duyuyoruz ama buraya hepsi için başlık açmıyoruz. bu konu öyle stresli oldu ki elinde belgesi olmayan başlık açmasın diye defalarca yazıldı.. o bunu dedi, şu şöyle dediyle kaç yıldır bu haldeyiz işte....

amytis' Alıntı:
yaka' Alıntı:

walla hocam yeni düzenlemeyle bizdeki sadece ortaöğretim (5,6,7,8) şubeleri 64 sınıf oldu. 8.30-4:30 olacak olsa bukadar sınıfı hiç biryere sığdıramazlar. mecburen ikili eğitimdeyiz. ayrıca bakan açıklamadı mı okulda ilköğretim-ortaöğretim varsa ikili öğretim olacak diye. artık bizde 6 da derse başlarız" kuşlar kalkmadan" ki dersler yetişsin,yada cumartesi yarım gün okul falan yaparız....... yada, yada,.......
evet hocam haklısınız bizim burada da aynı durumda geçen sene ikili öğretim yapan ilköğretim vardı sabah 7 de derse başlanılıyor akşam 6:30 da ders bitimi oluyordu bu sene ilkokul oldu yine aynı durumda olacaklar...sizinde büyük ihtimal 7 de başlayıp akşam 7 de bitecektir...elimdeki ders çizelgesine göre...

Burada dalga geçilen bu konuyu açan değilde her duyduğunu anlatan kişi :) ,

değerli arkadaşlarım eskiden olsa BAKANLIKTA fısıltı gazeteleri dolaşırdı ama şimdi heryer kapı duvar müfettiş BT öğretmenleri ile ilgili yada başka bir olayla görüşlerini aktarıyor mevzu buraya bakanlıktan dediler ki diye geliyor,

tamam benimde kişisel görüşüm ki bunu BAKANLIKTAN yada İLDEN BİR ARKADŞAIM DEDİKİ diye anlatın lütfen bilgisayar dersi ilkokul 3. sınıftan itibaren 3 saat 4. sınıftan itibaren 4. saat,
ikinci kademe(ortaokul) 1. sınıftan itibaren 2 saat, 2.sınıftan itibaren 4 saat, 3. sınıftan itibaren 6 saat ve 4. sınıftan itibaren 8 saat olarak gelecek TTKB başkanı ile müsteşar geldi geçen bize onlar söyledi.

Not: mesajdaki agresif tavrım bu mesajı buraya yazan kişiye değil bu kadar karışık ortamda duyumlarını rahatça aktaran arkadaşına kızmamdan dolayı.

Arkadaşlar biz hangi ders çizelgesinden bahsediyoruz hangimizin iline ilçesine resmi yazı geldide bu facebookta burada dolaşan haftalık ders dağıtım çizelgesine güvenerek iş yapıyorsunuz anlamış değilim !!!

Hiç bir şey net değilken herkes kafasına göre konuşuyor net olan hiç bir şey yok dersi idare mi seçecek öğrencimi seçecek 10 öğrenci seçince ders açılır yazıyor hangimizin okulunda o kadar seçmeli dersi açabilecek fiziki imkanı var ve gene eğer öyle olursa ikili öğretimdeki okullar 5:40 da ders başı yapacak ki kışın bu saatte hava karanlık gene çıkış saati 20:00 gibi oluyor ki gene sıkıntı nasıl olacak bunlar !? belki de çalışma günleri uzatılacak ama çalışma takvimide açıklandı hiç bir değişiklik yok geçen seneye göre, 2012-2013 eğitim öğretim yılı malesef curcuna senesi ...

Rabbim hepimize sabırversin. !

spring' Alıntı:
ibrahim_hoca' Alıntı:

geçenlerde bir öğretmen arkadaşım sahi sen neydin formalite miydi neydi dedi? :((( durum buu ...

formalite mi :o gülsek mi ağlasak mı acaba................

Geri