ütopyada' Alıntı:
dalga geçtiğini zanneden kişiler evet benimle dalga geçemediler..sadece ne düzeyde bir insan olduklarını ortaya koydular..bilgisayarın karşısına geçip böyle abuk subuk yorumlar yazan ve o yorumları da destekleyen şakşakçıların olması beni şaşırttı.gerçekten şaşırdım ve noluyoruz dedim..siteye çok fazla girmiyorum,vaktim olmuyor..İlk defa bu olaylarla ilgili bir konuşma duydum ve onu da belirteyim dedim..Ama maşallah burda 24 saat takılıp gerçekten kafayı yemiş kişilere rastladım..arkadaşım siz kendinizi ne sanıyorsunuz? bu siteyi parsellediniz mi?Ha size layık gördüğüm tek yorumum var:Kafanız çok güzelmiş canım güle güle kullanın.
Ohooo bu yorumların 3te birini yapsaydım varya
sen yukarılardan neler yapıyorsun,
öğretmenliğini unutmuşsun birde kafayı yemişler diyorsun,
zaten sizin gibiler falan filan diye bin kişi çemkirir,
benim yorumlara kafayı takan ucube birkaç tip var onlarda bak gene ..... yapmış diye yüklenirdi.
Not: sadecesusarak hocam sizinle olam makul yazışmalarımı değilde daha evvel bu forumda atıştığım şuursuzları kastediyorum lütfen yanlış anlamayın,
neyse
Sayın ütopyada daha öncede yazdım ama gene belirteyim buradaki dalga geçmeler, kızmalar size değil haddini bilmeden yorum yapan il milli eğitimdeki arkadaşınıza,
http://ttkb.meb.gov.tr/www/haftalik-der ... ri/dosya/6 sizde arayın arkadaşınızı bizim dersleri kaldırmış diyordun ama kim neyi kaldırmış bir forum insan merak içinde deyin bakalım.