hocalar bugun ikinci ders 8 lerden birine dersim vardı. ortak sınavları varmış telefon açtılar kalktım gittim son dakka da sınavlarının başında sınıfta durmaya. Türkçe öğretmenimiz dünden tüm arkadaşlara duyurusunu yapmış ama bizim dersin önemsiz olduğunu düşündü heraldeki bana son dakka da haber geldi :verymad:
Neyse sınavdan önce fen bilgisi öğretmeni geldi hocam Fen labtaki pc açılmıyor dedi tmm dedim bakarım. Ama nöbetçi olduğum için sınav biter bitmez koştum nöbet alanıma ve UNUTTUM.
3. ders bi öğrenci gönderdi hocam hatırlatmak için tam gidecektim ki bir veli nöbetçi olduğum koridorda öğrenci dövmeye gelmiş. Hadi ona koş... Yine unuttum
4. ders tekrar bi öğrenci geldi. Tam gidecektim müdür yardımcısı aradı ÖSYM sistemine öğretmen eklenecek acil diye ona koştum
-BU ARADA Bİ YANDAN DERSE GİRİYORUM 6 saat aralıksız. -
Afedersiniz yine unuttum :mrgreen:
5. derse girdim tenefüste nöbetimi tuttuktan sonra. tam öğrencilere etkinliklerini verdim. Tam artık oturup foruma bakacaktım ki!!! müdür aradı bilgisayarın power ı gitmiş garantiye gidecek diye :verymad:
indim aşağıya tenefüsten önce - tekrar yetişiyim nöbetime diye- müdürün odasına giderken arkamdan çığlık
fenci hocam noldu bizimkisi diye
Hocam dedim afedersin çok yoğundum hemen bakayım.
Nihayet FEN LABA GİRDİM. KASAYA BASTIM. ÇALIŞMADI. ARKADAKİ POWER DÜĞMESİNİ AÇTIM. KASAYA BASTIM ÇALIŞTI !!!!!
Neyse gittim müdürün işini de hallettim
şimdi de kargoya servis yapacam
arkadaşlar bu arada formator değilim bilgisayar öğretmeniyim.
Ne gün be daha kahvaltı da etmedim.
Neyse sınavdan önce fen bilgisi öğretmeni geldi hocam Fen labtaki pc açılmıyor dedi tmm dedim bakarım. Ama nöbetçi olduğum için sınav biter bitmez koştum nöbet alanıma ve UNUTTUM.
3. ders bi öğrenci gönderdi hocam hatırlatmak için tam gidecektim ki bir veli nöbetçi olduğum koridorda öğrenci dövmeye gelmiş. Hadi ona koş... Yine unuttum
4. ders tekrar bi öğrenci geldi. Tam gidecektim müdür yardımcısı aradı ÖSYM sistemine öğretmen eklenecek acil diye ona koştum
-BU ARADA Bİ YANDAN DERSE GİRİYORUM 6 saat aralıksız. -
Afedersiniz yine unuttum :mrgreen:
5. derse girdim tenefüste nöbetimi tuttuktan sonra. tam öğrencilere etkinliklerini verdim. Tam artık oturup foruma bakacaktım ki!!! müdür aradı bilgisayarın power ı gitmiş garantiye gidecek diye :verymad:
indim aşağıya tenefüsten önce - tekrar yetişiyim nöbetime diye- müdürün odasına giderken arkamdan çığlık

Hocam dedim afedersin çok yoğundum hemen bakayım.
Nihayet FEN LABA GİRDİM. KASAYA BASTIM. ÇALIŞMADI. ARKADAKİ POWER DÜĞMESİNİ AÇTIM. KASAYA BASTIM ÇALIŞTI !!!!!
Neyse gittim müdürün işini de hallettim
şimdi de kargoya servis yapacam
arkadaşlar bu arada formator değilim bilgisayar öğretmeniyim.
Ne gün be daha kahvaltı da etmedim.