hocama katılıyorum :+1:ido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
ido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
Eğer hakkımız gaspedildi. Bizi üni ye almadılar diye yaygara koparırsanız ve bunun sonucunda ağzınızı her açtığınızda İLERİ DEMOKRASİDEN bahsederseniz; bir grup öğrencinin protestosuna da her türlü protestoya da saygılı olacaksınız. Ya da milleti İleri demokrasiciyim yok anti statükocuyum yok bilmem neciyim diye kandırmayacaksınız. Çünkü siz artık statükonun kendisi olmuşsunuzdur artık.ido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
neden çok fazla olmaya başladı diye bence sen elini vicdanına götürüp düşünmelisin hocamido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
memoras' Alıntı:neden çok fazla olmaya başladı diye bence sen elini vicdanına götürüp düşünmelisin hocamido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
atilla_58' Alıntı:bir ciddi muahlefet gazete alsanız ne alabilirsiniz
yada bir muhalif haber yapan kanal seyretmeye çalışsanız
üç beş çocuk muhalefet edip ortalığa düşse kıyamet kopuyor yumurata atsan 40 yıldan başlıyor
eğitimden sağlığa , medyadan polise kadar muhalif olanlara piskolojik baskı zaten var
hırsızın hiç mi suçu yok doğru burda hep suçlu hırsızdır.
mr3555' Alıntı:hocama katılıyorum :+1:ido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
zilal' Alıntı:zamanında başörtüsü eylemi yapan öğrenciler okullardan atılmadı mı.. nerdeydi o zaman demokrasi.. ikna odaları..binlerce hayatlar karartıldı.
bu öğrencide atılmamalı .. ağır bir ceza olmuş.