ileri demokrasi bu işte...bravo

Kodla Büyü
her gelen aynı şeyi yapıyor. halkı kutuplara bölmek. kimisini laik yapıyorlar, kimisini dinci, kimisini alevi, kimisini kürt yapıyorlar. arkadaş bırakın artık bu basiit oyunları. bütün olmak varken ayrıştırılıyoruz. bu hükümetinde diğerlerinden farkı yok. ben 75 milyonun başbakanıyım diyor, ama bu sözde kalıyor. yani bu mantıkla devam edersek daha çok boşa kürek çekicez emin olun

way bea aman konuşurken yazarken dikkat edin sizinde ilerde başınız ağrıyabilir. :-1:

yok böyle rezalet adam nasıl konuşacağını, ne konuştuğunu nasıl davranması gerektiğini bilmiyor.böyle adamlar nasıl rektör olur.ileri demakrasiye gelince içinde bulunulan durumu yukarıda...way bea aman konuşurken yazarken dikkat edin sizinde ilerde başınız ağrıyabilir...diye yazan hocamın yaklaşımı özetliyor.yavaş yavaş korkan, sinmiş, eleştiremeyen toplum oluşturuluyor.bu mu ileri demokrasi.

enestar' Alıntı:
zilal' Alıntı:
zamanında başörtüsü eylemi yapan öğrenciler okullardan atılmadı mı.. nerdeydi o zaman demokrasi.. ikna odaları..binlerce hayatlar karartıldı.
bu öğrencide atılmamalı .. ağır bir ceza olmuş.

Başartülüleri atmak serbest. İşte en ileri demokrasi budur.

bencede.. burda bir kişiyi üni den atmışlar. 12 sene önce binlerce kişiyi.. o zaman şimdi demokrasi diyenler hiç ortada yoktu

zilal' Alıntı:
enestar' Alıntı:
zilal' Alıntı:
zamanında başörtüsü eylemi yapan öğrenciler okullardan atılmadı mı.. nerdeydi o zaman demokrasi.. ikna odaları..binlerce hayatlar karartıldı.
bu öğrencide atılmamalı .. ağır bir ceza olmuş.

Başartülüleri atmak serbest. İşte en ileri demokrasi budur.

bencede.. burda bir kişiyi üni den atmışlar. 12 sene önce binlerce kişiyi.. o zaman şimdi demokrasi diyenler hiç ortada yoktu

bir ayıbı başka ayıplarla örtemezsin.
12 sene önce atari salonundaydım, gündemimde street faytır mortal kombat vardı. şimdi yetişkinim, gündemimde ülkenin geleceği var.

12 sene önce yoktular diyorsun, sen şimdi varsın ve bu antidemokratik durumu destekliyorsun, en ufak bir farkın yok 12 sene öncesinden; (diyordum ki) aslında var, 12 sene önceki yanlışı göre göre, sonuçlarını kıyaslayabileceğin halde art niyetli davranıyorsun, senin durumun daha da bencil.

Üniversitenin disiplin yönetmeliği var mı var
İzinsiz basın açıklaması yapmak siyasi faliyette bulunmak yasak mı yasak
O zaman öğrencinin atılmasının neresi anormal.
Yönetmeliklerin tersini yapmak mı demokrasi oluyor

hasan1555' Alıntı:
Üniversitenin disiplin yönetmeliği var mı var
İzinsiz basın açıklaması yapmak siyasi faliyette bulunmak yasak mı yasak
O zaman öğrencinin atılmasının neresi anormal.
Yönetmeliklerin tersini yapmak mı demokrasi oluyor

o demokrasi birilerinin oğluna, madımak katillerine, deniz fenercilerine işlemiyor da protestocu , parasız eğitim isteyen öğrencilere işliyorsa anormaldir. demokrasi ya vardır ya yoktur. kişilere, zümrelere göre değişmez. bu durumda demokrasi yoktur. bundan 15 sene önce de basın açıklaması yapan öğrenciler oldu. onlar okuldan atıldığında haksızlık şimdikiler atıldığında adalet diyorsan seni vicdanınla başbaşa bırakırım.

Genç resmen slogan atmış popülerliği oynamış ve cezasını görmüş.Elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin:

" Siz sınıftasınız ve bir öğrenciniz burada sınıfı ben yönetirim diyor.Siz ne yapardınız.Anında disiplin devreye girerdi değilmi? Peki bu olaya neden bu kadar şaşırıp tepki verdiniz ki?
Orada Rektör var ise yönetim ondadır.Sonuçta ortada Rektörün ne baskısı ne de anti-demokratik bir eylemi var.O sadece sorumlu olduğu üniversite kurallarını uygulamaya çalışıyor.Olay nasıl oluyor da Atatürk ve demokrasiye dayanıyor anlamış değilim.Biri de çıkıp Nutuk okuyor.Ne çok seviyoruz meseleleri dallandırıp budaklandırmayı? Meydanlarda izinsiz gösteri yapan kitlelere hepimiz tepki gösteriyoruz: üniversitelerde kurallar dışında slogan ve gösteri yapanı demokratik genç ilan ediyoruz.bunun adı:"ÇELİŞKİ"..........

artık çok tahamulsüzler kendi karşıtlarına çok fazla yaptırım uguluyorlar.

memoras' Alıntı:
ido1907' Alıntı:
hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
neden çok fazla olmaya başladı diye bence sen elini vicdanına götürüp düşünmelisin hocam

Hocam herkesin görüşüne saygım vardır ama bu ülkede çok sıkıntılı sol iktidarlar dönemleride oldu fakat hiç bu kadar ağır eleştitilip her gittikleri yerde (yumurta atmak falan çok çirkince) protesto edilmediler. Düşününki Danıştay saldırısından sonra cenazeye giden bakanları ve Abdullah Gül'ü linç edeceklerdi az daha ama ne çıktı sonucunda? Demem o ki alakalı alakasız her şeyde protesto olmaya ve gerçektende kabak tadı vermeye başladı.

Bi tutturulmuş parasız eğitim diye, sanarsınki bu hükümetten önce eğitim parasızdı bunlar geldi paralı yaptı. el insaf ya

hakanpolatgil' Alıntı:
memoras' Alıntı:
ido1907' Alıntı:
hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
neden çok fazla olmaya başladı diye bence sen elini vicdanına götürüp düşünmelisin hocam

Hocam herkesin görüşüne saygım vardır ama bu ülkede çok sıkıntılı sol iktidarlar dönemleride oldu fakat hiç bu kadar ağır eleştitilip her gittikleri yerde (yumurta atmak falan çok çirkince) protesto edilmediler. Düşününki Danıştay saldırısından sonra cenazeye giden bakanları ve Abdullah Gül'ü linç edeceklerdi az daha ama ne çıktı sonucunda? Demem o ki alakalı alakasız her şeyde protesto olmaya ve gerçektende kabak tadı vermeye başladı.

Bi tutturulmuş parasız eğitim diye, sanarsınki bu hükümetten önce eğitim parasızdı bunlar geldi paralı yaptı. el insaf ya
bir ülkenin en önemli yapı taşı, temeli eğitim sistemidir hocam, bu konu çocuklarımızın geleceği dolayısıyla ülkemizin akıbetini ilgilendirir ve bu konu hakkında biz öğretmenlere, eğitimcilere sizin görüşünüz nedir ne düşünüyosunuz diye hiç bir şey sorulmuyor, kime soruluyor Hakan Şükür'e.. ben elimi vicdanıma koyup çok düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum hocam

Geri