ileri engizisyoncular bunlar...
enestar' Alıntı:zilal' Alıntı:zamanında başörtüsü eylemi yapan öğrenciler okullardan atılmadı mı.. nerdeydi o zaman demokrasi.. ikna odaları..binlerce hayatlar karartıldı.
bu öğrencide atılmamalı .. ağır bir ceza olmuş.
Başartülüleri atmak serbest. İşte en ileri demokrasi budur.
zilal' Alıntı:enestar' Alıntı:zilal' Alıntı:zamanında başörtüsü eylemi yapan öğrenciler okullardan atılmadı mı.. nerdeydi o zaman demokrasi.. ikna odaları..binlerce hayatlar karartıldı.
bu öğrencide atılmamalı .. ağır bir ceza olmuş.
Başartülüleri atmak serbest. İşte en ileri demokrasi budur.
bencede.. burda bir kişiyi üni den atmışlar. 12 sene önce binlerce kişiyi.. o zaman şimdi demokrasi diyenler hiç ortada yoktu
hasan1555' Alıntı:Üniversitenin disiplin yönetmeliği var mı var
İzinsiz basın açıklaması yapmak siyasi faliyette bulunmak yasak mı yasak
O zaman öğrencinin atılmasının neresi anormal.
Yönetmeliklerin tersini yapmak mı demokrasi oluyor
memoras' Alıntı:neden çok fazla olmaya başladı diye bence sen elini vicdanına götürüp düşünmelisin hocamido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
bir ülkenin en önemli yapı taşı, temeli eğitim sistemidir hocam, bu konu çocuklarımızın geleceği dolayısıyla ülkemizin akıbetini ilgilendirir ve bu konu hakkında biz öğretmenlere, eğitimcilere sizin görüşünüz nedir ne düşünüyosunuz diye hiç bir şey sorulmuyor, kime soruluyor Hakan Şükür'e.. ben elimi vicdanıma koyup çok düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum hocamhakanpolatgil' Alıntı:memoras' Alıntı:neden çok fazla olmaya başladı diye bence sen elini vicdanına götürüp düşünmelisin hocamido1907' Alıntı:hırsızın hiç mi suçu yok arkadaş! bu tiplerin amaçı genelde haklarını aramak değil ortalığı karıştırmak. ortamı provoke edip milletin dinleme özgürlüğünü baltalamak. tabi ki okuldan atılmasın ama ben muharrem ince'yi de dinlemek istiyorum bülent arınç'ı da kimse de bunları dinleme özgürlüğümü elimden alamaz. iki kişi istemiyo diye oraya toplanmış bir sürü aklı başında adam ve koskoca devletin bakanı -kimden olursa olsun- susmaz susturulamaz. hepimizin başına gelmiştir iştahlı iştahlı gidersin konferansa biri çıkar ortamın afedersiniz içine eder bırakır. ben bunları istemiyorum arkadaş kim olursa olsun efendi efendi dinlenir. herşey de olduğu gibi protestonun da yeri ayrıdır. bu tür yumruk atmalar yumurta atmalar susturmaya çalışmalar çok fazla olmaya başladı ama elinizi vicdanınıza ve kendinizi konuşmacıların yerine koyup, öyle düşünün. içtenlikle söylüyorum ki karar ağır.
Hocam herkesin görüşüne saygım vardır ama bu ülkede çok sıkıntılı sol iktidarlar dönemleride oldu fakat hiç bu kadar ağır eleştitilip her gittikleri yerde (yumurta atmak falan çok çirkince) protesto edilmediler. Düşününki Danıştay saldırısından sonra cenazeye giden bakanları ve Abdullah Gül'ü linç edeceklerdi az daha ama ne çıktı sonucunda? Demem o ki alakalı alakasız her şeyde protesto olmaya ve gerçektende kabak tadı vermeye başladı.
Bi tutturulmuş parasız eğitim diye, sanarsınki bu hükümetten önce eğitim parasızdı bunlar geldi paralı yaptı. el insaf ya