A arzenka Üye Mesajlar 10 5 Ekim 2007 #1 yanlışlıkla ağ bağlantılarım iletişim kuralları (tcp ıp/ıpx )falan silinmiş.netop çalışmıyor.bu iletişim dillerini yüklemek için disket takın diyor.ne yapmalıyım?
yanlışlıkla ağ bağlantılarım iletişim kuralları (tcp ıp/ıpx )falan silinmiş.netop çalışmıyor.bu iletişim dillerini yüklemek için disket takın diyor.ne yapmalıyım?
semantic Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 399 5 Ekim 2007 #4 Pardusta nasıl yapılır bilmiyorum arkadaşım, üzgünüm
A arzenka Üye Mesajlar 10 5 Ekim 2007 #6 disket bir tane var oda değil acaba image yapsam geri gelirmi
F frt44 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 286 5 Ekim 2007 #7 image ı yüklesem diyorsanız evet image yükleyince geri gelebilir..pardus hakkında hiç bilgim yok..
gizemkar Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,022 5 Ekim 2007 #8 pardusla netop mu ilkdefa duydum destekliyomu ki? bu arada ne uğraşırsın hocam windows kullansana okulda pardusmu olur müfredatta acık kaynak kodu yok
pardusla netop mu ilkdefa duydum destekliyomu ki? bu arada ne uğraşırsın hocam windows kullansana okulda pardusmu olur müfredatta acık kaynak kodu yok