internet toplu kullanım sağlayıcıları kursu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karemn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar bu konulardan bizi ilgilendirmeyen konuları emniyetten birinin vermesi gerekmiyor mu? Bilişim Suçları, iç IP dağıtım loglarının dağıtılması vb.

Emniyetten eğitim görevlisi talep ettik ama ses çıkmadı. Yönetmelik gereği nedir ki durum biz vermek zorunda mıyız?

arkadaşlar bu kursu her yıl vermekten bıktım sürekli aynı şeyler.. gelen giden de giderek azalıyor. siz ne yapıyorsunuz..

hep bu aylarda bir toplu internet muhabbeti beni sıkıyor. meb den gelen yazının ekindeki eğitim programı bile 2012 tarihli siz düşünün gerisini..

poet' Alıntı:
arkadaşlar bu kursu her yıl vermekten bıktım sürekli aynı şeyler.. gelen giden de giderek azalıyor. siz ne yapıyorsunuz..

hep bu aylarda bir toplu internet muhabbeti beni sıkıyor. meb den gelen yazının ekindeki eğitim programı bile 2012 tarihli siz düşünün gerisini..

Aynı durum bende de var. gelen 3-4 kişi.. hep de bana yazıyorlar.. ücret mücret yok zaten.. 5 gün öğlene kadar mahsuruz...

Arkadaşlar toplu internet kullanım sağlayıcıları kursu için elinde kurs planı olan varsa paylaşırsa çok sevinirim Lütfen yardım .Sizlerde olduğu gibi bu kurs başıma patladı.Ayrıca bu kursu daha önce veren arkadaşlar içerik filtreleme ve ip log dağıtımında ne anlatıyorlar ağdan hiç anlamıyorum benim için sıkıntı.

Bana da söylediler. Haftaya vereceğim sanırım. 20 dk bir şeyler anlatırsın dedi yazı işleri müdürü. Ben de ufak bir sunum hazırlayıp göstereceğim. Zaten bir tane cafe var küçük bir ilçe.

Tib in sitesinde kontrol formu, lisanlı filtre programları, lag kayıt programı var bunları gösteriyorum 1 saat falan sürüyor yetiyor.

Geri