introdan sonra yönlendirme yapma

Kodla Büyü

ozgurgul

Üye
Arkadaşlar mebin vermiş olduğu alana introdan sonra giriş yapmak istiyorum adresler,uzantıalr , ayarlar nasıl olacak bir bilen var mı? :alkis:

hocam intronun olduğu html dosyasını index.html olarak kaydet. ardından anasayfayı index2.html olarak kaydet ve javascript kodlarıyla flashtan index2.html'ye link ver.iyi çalışmalar kolay gelsin.

hocam intronun bulunduğu html dosyasını index.html olarak kaydedeceksin.daha sonra intronun javascript kodlarıyla oynayıp intro bitince anasayfaya yönlendirme yapacaksın.bu yüzden ana sayfanı index.html adından başka bir adla kaydet. html sitelerin ilk açılışları her zaman index.html olarak kaydedilir. bu yüzden intronu o adla kaydetmek zorundasın

hocam bende intro yapmıstım ıntordan sonra tıklama ile link vererek index2.html diye anasayfaya yonledniriyordum ama kendiliginden bozulmus. şimdi ne yaptıysam yapamadım index.html i goruyor index 2 yada baska bir sayfaya yonlenmiyor. bende intoryu kaldırıp anasayfayı yenbiden index.html yaptım sorunsuz acıkyıro fakat index2.html veya baska bir isme yonlendiremedim. bu nedenle eger sen yaparsan buırdan nasıl yaptıgını yazarsan bende ona gore tekrar değişiklik yaparım.

BBNET
Geri