BBNET kullanın hocalarım, %100 yerli
fareleri nereden bulmus ki acaba
Alkışlıyorum. Harika bir özetleme. Allah razı olsun hocam.Herkes kendinden mesul, o ne yaptı , şu ne yaptı yerine ben ne yaptım demeli..
Ben kendime düşeni yaptığıma inanıyorum... İsrail devletini desteklediğini bildiğim firmaların ürünlerinden mümkün olduğunca uzak duruyorum.
Almış olduğum ürünleri bitene kadar kullandıktan sonra yenisini almamaya çalışacağım. Kamyonla kola alıp kanalizasyona döken fikri kıtlardan veya onlarla dalga geçen düşüncesizlerden olmamaya gayret ediyorum.
Bazı ülkelerde o beğenmediğimiz LGBTliler bile İsraili protesto ederken bizdekilerin kafasını anlamıyorum. İsrail destekçisi olan bile var, adamın soyunu sopunu bilmesem yanlış anlayacağım.. En azından sussalar..
Bazı insanlarda kafa karışıklığı var, hepsi mi israil malı mı diye? Hayır, çoğu değil ama şirket politikaları ile resmi veya gayri resmi olarak israili destekliyorlar. Kimi israil askerlerine bedava hamburger dağıtırken kimi kumanya paketi veriyor, kimisinin şubelerinin veya şirketin cirosunun belli bir yüzdesini İsrail ordusuna , ordusunu destekleyen fonlara aktarıyor.. Bunu yapanın kimliği ne olursa olsun , insanların boykotunu hakediyor.
Yok efendim şu kadar Türk çalışıyormuş, bu kafayla gidince uyuşturucu tüccarları da Türk çalıştırıyor, masumlaşıyorlar mı?
Boykotun ne kadar etkisi olur, bilemem, ben bana düşeni yaparım. Vicdanıma ve ileride hesap vereceğim günde "işe yaradımı?" sorusunun sorulmayacağını, onun yerine "sen ne yaptın?" sorusu sorulacağını ve buna en iyi cevabı vermeye gayret ediyorum.
Baştaki başlar ferssetli, basiretli olsunlar hocam. Onlar uyanık olsun. Bizim elimizden gelen boykot ve dua.Biz hamburgerle, kolayla, kahveyle, deterjanla meşgul olurken adamlar stratejik oynuyor!
Kim hocam Coca Cola'nın sahibi? Siz biliyorsunuz galiba. Söyleyin hangi yahudiymiş sahibi öğrenelim.... Sahibi kim kardeşim sen ona bak. ...
Lafı çevirme muhterem. Konunun başlığında İsrail ürünlerini boykot hareketi diyor. İspatla mükellefsin. O zaman ben de canımın istediğine israil balı diyeyim, canımı sıkana yahudi diyeyim. Olur mu olmaz mı? Gerçi şimdi sen iflah olmazlardansın deyip yine sıvışırsın işin içinden.Bunlar hep motivasyon düşüklüğünden. Ali delil getir, Veli hadi beni inandır, bunlar ot çöp küçük işler vs... Yaşanan trajedinin büyüklüğünden dünya çalkalanıyor, birçok milletten insan meydanlara dökülmüş, biz efendiler sunum bekliyoruz. Sonra onla olmaz yapabiliyorsan bunu boykot et aşaması, orası neresi bizimle ne ilgisi var, bize ihanet ettiler aşaması derken bahaneler bitmez maalesef. Büyük hamlelerin de ciddi sonuçları oluyor isterken dikkatli isteyelim rahatımız kaçmasın sonra.
Derdin ne kardeşim. Sana mı düştü coca colayı savunmak...Yada neyi ispat etmeye çalışıyorsun. Konuşmamın nesi battı!!Kim hocam Coca Cola'nın sahibi? Siz biliyorsunuz galiba. Söyleyin hangi yahudiymiş sahibi öğrenelim.
Zeka seviyeni ispat ettin. Tebrikler .Alkış alalım arkadaşa.Bana düştü. Çıkart ne battıysa hadi çıkart
Bilgin var mı yok mu? Yahudi diyorsan söyle bilelim diyoruz. Sen bilip bilmediğin her yere yahudi diyorsun sen neyi ispat etmeye çalışıyorsun?
Arkadaşım yazdıklarıma bak. Boykotu tenkid mi etmişiz tekmiline mi uğraşmışız. Daha akıllıca olsun, daha tesirli olsun, ayrıca hayır yapalım derken yanlış firmaları teşhir etmeyelim demek suç mu? Tek hamiyetlimiz sen misin? Milleti ittiham etme. Sen teşhir edilen firmaların yahudi ve siyonist olduğuna emin misin? Yemin edebilir misin? (Yahudi olsa da israil siyonizmi düşmanı olan firmalar da var.)Bunlar hep motivasyon düşüklüğünden. Ali delil getir, Veli hadi beni inandır, bunlar ot çöp küçük işler vs... Yaşanan trajedinin büyüklüğünden dünya çalkalanıyor, birçok milletten insan meydanlara dökülmüş, biz efendiler sunum bekliyoruz. Sonra onla olmaz yapabiliyorsan bunu boykot et aşaması, orası neresi bizimle ne ilgisi var, bize ihanet ettiler aşaması derken bahaneler bitmez maalesef. Büyük hamlelerin de ciddi sonuçları oluyor isterken dikkatli isteyelim rahatımız kaçmasın sonra.
Seninkine uygun yazıyorum muhterem. Uygun seviyeyi ayarlayabildim demek ki. Rahat anladın bak.Zeka seviyeni ispat ettin. Tebrikler .Alkış alalım arkadaşa.
@Nkiray hocamızın nokta-i nazarı güzel. Bu ölçülere göre hareket etmek daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.Güzel yazan, güzel fikirler veren arkadaşlar var. Tebrik ediyorum. İstifade ettim. Şahsen Boykota ciddi taraftarım. Fakat boykot hakkında kendi fikirlerim de var.
1. Boykot meselesi kısa vadeli bir iş değil. En güzel boykotlardan birini bayraktar yapıyor. Bunun gibi akıllıca işler yapmak,güzel ürünler çıkarmak çok kıymetli. Ülkeye ithalatı bitirecek veya azaltacak katma değerli ürünler kazandırmak lazım.
2....