karakus' Alıntı:egitimci.' Alıntı:karakus' Alıntı:Söylediklerin İslam Akaidine Aykırı.egitimci.' Alıntı:Buna birçok kişi tepki gösterecek ancak yazmak zorundayım müslümanlık= ALLAH'ın dini İSLAM değildir... ALLAH kendisine doğru inanmaya çalışan yeniden dirilip HESAP VERECEĞİNE inanan ve TERTEMİZ yaşamak için elinden gelen bütün çabayı sarfeden herkesi DOĞRU YOL YÖNELTECEĞİNİN ve CENNETİ YOLUNU ona kolaylaştıracağının garantisini verir.. ve ALLAH özel isimdir, yani TEK İLAH'ın güzel isimlerinden sadece bir tanesidir... ÖNEMLİ olan TEK İLAHIN adına değil ÖZELLİKLERİNE doğru şekilde güvenmektir... yani bütün insanlar bunu yapabilirler... Bu dünyada herkes TERTEMİZ yaşayarak neden CENNETE buradan başlamasın...
İslam Akaidini öğren bil ondan sonra bu cümlelerin yanlışlığını sende farkedeceksin.
Bilerek bunları diyorsan Aminallah KAFİR olursun.
Yok bilmiyorum diyorsan işin aslını öğren, TÖVBE et bu sözlerin için.
söylediklerimin İSLAM'a aykırılığını göster ama şeyhine cemaatine tarikatına sormadan ben de TÖVBE edeyim yoksa sen TÖVBE et... delillerle çürütürsen ben koyun değilim körü körüne kanmam... ALLAHın bana verdikleri kullanmam lazım yoksa ALLAH niye verdi ki? peki bana cevap verir misin? Eğer akaid falan diyorsan Senin İlahın(o kesinlikle ALLAH değil) seni dünyaya seçilmiş olarak gönderip ondan sonra da direk cennetine mi alacak? peki dünyaya gönderdiği afrikadaki senin dininden olmayan insanların günahı ne ki senin atalarının diniyle sahip olduğun şeyi arayıp bulmak zorundalar???
Senin bu sözlerin İslam Akaidini bilmediğini açıkça ortaya koyuyor.
Şimdi sana çeşitli kaynaklar versem sen şucusun sen bucusun diyeceksin.
Oku hocam imanın şartlarını oku islamın şartları oku Kur'an-ı.
Kulaktan duyma müslüman olma.
sana selam olsun hocam Kurana aykırı hiçbir şeyi önüme koydurtmam.. Unutma ben senin dininin KAFİRİYİM ama sende benim dinimin KAFİRİSİN... İkimizde yeniden dirilişe inandığımızı söylüyoruz hakkımızdaki kararı TEK İLAH olan ALLAH elbette verecektir....belki DÜNYADA belki AHİRETTE...