köy öğretmeniyim k12 için yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 20ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

20ahmet

Site Gezgini
okulumuzda bir bilişimci olmadığı için okul için wep sitesi yok. ben kendim yapmak istiyorum ama hiçbir alt yapım yok. Ftp kullaıcı adı ve şifresi var . Site kura bilmem için ne tür proğramlar lazım ve nerden başlamalıyım. site için döküman biraz topladım. bana bir yol gösterirseniz sevinirim

hocam dreamweaver programını kur . internette dersleri var . cizgitagem de ya da google de aratırsan bulabiilirsin.

k12.tr için, Eğer hiç alt yapınız yoksa, hazır olamsı için wordpress ve joomla öneririm, internette nasıl kurulacapı anlatılıyor.
meb.k12.tr için bunları kullanamazsınız, onun için html lullanmalısınız... Microsoft Office Word ile bile hazırlayabilirsiniz...

PEKİ HOCAM K.12 SİTESİNE GİRDİĞİMDE BENDEN İLSİS BİLGİLERİMİ İSTİYOR GİRİYORUM AMA HATA VERİYOR ACABA İDARECİNİN İLSİS Mİ GEREKLİ

boteakif hocam şuanda sizin dediğiniz şablonu indiriyorum. Dediğiniz proğramda bende var ama html bilgim malesef hiç yok.

wordpress meb.k12.tr de çalışmaz, veritabanı gerekir...
k12.tr de ücretli domain alman gerekir. ( http://www.wordpress-tr.com/ buradan indirebilirsin)
meb.12.tr için şifre istiyorsa ilsis şifre ve ilsis kodu mdr. yrd vardır.

yukardaki şablonu dreamwear ile görsel şekilde açıp hiç kodlama bilmeden değiştirebilirsin hocam.
düm dosyalarıda ftp den atarsın...

bbnet_okul_sablonu_v1.7 dosyasını indirdim hocam o zaman ben biraz dreamwear proramına çalışayım kullanma hakkındada bilgim yok. http://yazarlikyazilimi.meb.gov.tr/egit ... index.html adresşnde proğramı anlatıyor . Bu proğramı kullanırken kendi atıyormu siteye yoksa ilsis şifresinide yarın alıyım oraya her türlü girmem gerekiyr mu? kusura bakmayın hiç bir bilgim yok ondan çok soru soruyorum yardımlarınız için sağolun hocam

ben de meb.k12.tr kullanmadım ne yalan söyleyim ama ftp şifreleri var demişsiniz,

ftp programı filezilla yi indirip, ftp kullanıcı adı ve şifrenizle girip, dosyaları ftp ye atın. bu kadar sanırım. ekisk bilgi olarusa diğer arkadaşlar da yazabilirler...

sayın 20ahmet, hiç bilgim yok dersen burdaki arkadaşlarda hani tam anlamı ile belirli bir planı olan, en az 5 günlük bir sürede anlatılan meb.k12.tr de okul sitesi nasıl yapılır dersen 30 sn de nerden başlamakta zorluk çekiliyor. Kıçından başından olmaz. Ya genel çerçeve anlatılabilir. O da zaten daha önceki başlıklarda var. bu forumda yeteri kadar zaman geçirin daha sonra eğitim videolarından faydalanın biraz araştırın takıldığınız yerde soru sorarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. Nerden başlıyacağımı bilmiyorum diyorsan önce forumdaki başlıklarda ilgili olanlarda tabiki vakit geçir. Bu iş yemek yapmak kadar basit bişi değil. Olayın sürecini ve mantığını anlaman gerekiyor. Mantıkta duygularla ifade edildiğinden burda çok fazlası var zaten. Takıldığında yardımcı olalım.

ekara arkadaşım template-icon-gif-png-f110/yonetim-bbnet-okul-sablonu-v1-7-t52480.html deki bbnet şablonu ile rahat düzenleye biliyorum yardımların için teşekkür ederim. Sitemi oluşturmaya başladım :))

BBNET
Geri