Ü
Üye silindi 88531
Misafir
Ninja Kaplumbağalar --- Donatello
Kaptan Tsubasa --- Misaki
8)
Kaptan Tsubasa --- Misaki
8)
ya o tsubasa da koş koş saha bitmiyordufurkanhoca' Alıntı:Küçük golcü - tsubasa
jetcool' Alıntı:Hocam süper bir başlık açmışsınız.
TMNT ---> Donatello
Tsubasa ------> Sezar (Magnum vuruşu yapan eleman )
:++: :+1: aynen :mrgreen:cenk76' Alıntı:He-man! gölgelerin gücü adına güç bende artık!
only61' Alıntı:jetcool' Alıntı:Hocam süper bir başlık açmışsınız.
TMNT ---> Donatello
yahu o sezara ben de hayrandım... tsubasa çocuk gibi geliyordu
wakabayashi genzo değil mi o. Ayağının sakatlığını belirtmek için ışık efektleri çıkattırıyorlardı.jetcool' Alıntı:only61' Alıntı:jetcool' Alıntı:Hocam süper bir başlık açmışsınız.
TMNT ---> Donatello
hocam bir de şapkalı japon bir kaleci vardı ; döner tekme ile karate yaparak topları kurtarıyordu.
Hatta final maçında zannediyorum o takımla karşılaşmışlardı. Eric'in meşhur vuruşu , Sezar'ın magnum vuruşu ve Tsubasa'nın akula vuruşu ile kale ağları delinmişti diye hatırlıyorum
oyungezer' Alıntı:wakabayashi genzo değil mi o. Ayağının sakatlığını belirtmek için ışık efektleri çıkattırıyorlardı.jetcool' Alıntı:only61' Alıntı:jetcool' Alıntı:Hocam süper bir başlık açmışsınız.
TMNT ---> Donatello
hocam bir de şapkalı japon bir kaleci vardı ; döner tekme ile karate yaparak topları kurtarıyordu.
Hatta final maçında zannediyorum o takımla karşılaşmışlardı. Eric'in meşhur vuruşu , Sezar'ın magnum vuruşu ve Tsubasa'nın akula vuruşu ile kale ağları delinmişti diye hatırlıyorum
:++:oyungezer' Alıntı:He-Man - Orco hastasıydım.
Transformers
Voltron
Ninja Kaplumbağalar
Şirinler
Tsubasa
Polis Akademisi, Maske (lisedeyken bile izlerdim bunları)
Jetgiller.