Belliordinaryus' Alıntı:X Men - Wolwerine
Büyüdüm hala hayranıyım.. :++:
Nasıl da unutmuşuz. Denver da güzeldi.ahmetismet' Alıntı:Denver :idea:
"denver the great dinosour..." diye sarkısı vardı hala kulağımda, yeşil sevimli bi dinazordu.
Birde biraz eski ama yakari vardı...
Ben bu çizgi filmi çocukluğumdan hatırlamıyorum ama şu anda her akşam yumurcakta çocuklarımla izliyoruz.jetcool' Alıntı:oyungezer' Alıntı:wakabayashi genzo değil mi o. Ayağının sakatlığını belirtmek için ışık efektleri çıkattırıyorlardı.jetcool' Alıntı:only61' Alıntı:jetcool' Alıntı:Hocam süper bir başlık açmışsınız.
TMNT ---> Donatello
Tsubasa ------> Sezar (Magnum vuruşu yapan eleman )
yahu o sezara ben de hayrandım... tsubasa çocuk gibi geliyordu
hocam bir de şapkalı japon bir kaleci vardı ; döner tekme ile karate yaparak topları kurtarıyordu.
Hatta final maçında zannediyorum o takımla karşılaşmışlardı. Eric'in meşhur vuruşu , Sezar'ın magnum vuruşu ve Tsubasa'nın akula vuruşu ile kale ağları delinmişti diye hatırlıyorum
Aynen hocam , ne zeka valla
hocam orjinal adı ne idi? :alkis:furkanhoca' Alıntı:robot güreşçiler ( bu çizgi film yüzünden çimentodan şekillendirip kalebodur ile dış yüzeyini kaplayacağım bir robot yapabileceğimi düşünmüştüm )
ozhan07' Alıntı:insan vücudunda damarlarda geçen bi çizgi film vardı, kan hücreleri, sağlıkla ilgili o da güzeldi. ak sakallı dede kan hücresi vardı...
çiko sakamato ydu galiba. bir basket oynardı akıllara zarar. dragon balda izledim çok. chisi arttı yok azaldı ne heyecanahmet27' Alıntı:ÇİKO
90'lı yılların ortalarında show tv'de yayınlanmış çizgifilm. Çiko spor hayatına basketbolla başlayıp sayısız spor dalında at koşturur ve hepsinde en iyi olmayı başarır. Çiko çok sapık bir velettir ve boyunun avantajını, kızların etekleri altına girerek kullanmaktadır. Komik bir çizgifilmdi.
Aynı çizgifilmde yaşlı kaplumbağa usta vardı. Sırtına kaplumbağa kabuğu takar, çok fena dövüşürdü. O da sapıktıPhascolarctos cinereus' Alıntı:çiko sakamato ydu galiba. bir basket oynardı akıllara zarar. dragon balda izledim çok. chisi arttı yok azaldı ne heyecanahmet27' Alıntı:ÇİKO
90'lı yılların ortalarında show tv'de yayınlanmış çizgifilm. Çiko spor hayatına basketbolla başlayıp sayısız spor dalında at koşturur ve hepsinde en iyi olmayı başarır. Çiko çok sapık bir velettir ve boyunun avantajını, kızların etekleri altına girerek kullanmaktadır. Komik bir çizgifilmdi.