Göreve başlama 2007
Mezuniyet TEF
6/1 liseden +1 geldi
Askerlik 2008-2009 Poşet
Mezuniyet TEF
6/1 liseden +1 geldi
Askerlik 2008-2009 Poşet
Eslivya' Alıntı:Göreve Başlama: 2010
Bitirdiğim Bölüm: BÖTE
Kadro Derecesi/Aylık Kademe: 9/2
milli eğitimin yaptığı doğru hocam. o hak ilköğretimde göreve başlayanlara verilmiyor. meslek lisesi olsaydı olurdu.zergan47' Alıntı:bana cevap verecek kimse yok mu bu arada ilköğretimde göreve başladım hala devam ediyorum
hocam teşekkür ederim cevapladığınız için peki meslek lisesine geçsem verilir mi? ayrıca maaşım derece verilmiş gibi giriliyo bu nasıl bi sorun çıkarıratakom' Alıntı:milli eğitimin yaptığı doğru hocam. o hak ilköğretimde göreve başlayanlara verilmiyor. meslek lisesi olsaydı olurdu.zergan47' Alıntı:bana cevap verecek kimse yok mu bu arada ilköğretimde göreve başladım hala devam ediyorum
Hayır, MEM'in yaptığı yanlıştır. Ben de düz lisede göreve başladım. MEM'deki özlüğe gidip, durumu anlattım, düzelttirdim.atakom' Alıntı:milli eğitimin yaptığı doğru hocam. o hak ilköğretimde göreve başlayanlara verilmiyor. meslek lisesi olsaydı olurdu.zergan47' Alıntı:bana cevap verecek kimse yok mu bu arada ilköğretimde göreve başladım hala devam ediyorum
yakuphan' Alıntı:Hayır, MEM'in yaptığı yanlıştır. Ben de düz lisede göreve başladım. MEM'deki özlüğe gidip, durumu anlattım, düzelttirdim.atakom' Alıntı:milli eğitimin yaptığı doğru hocam. o hak ilköğretimde göreve başlayanlara verilmiyor. meslek lisesi olsaydı olurdu.zergan47' Alıntı:bana cevap verecek kimse yok mu bu arada ilköğretimde göreve başladım hala devam ediyorum
clooney' Alıntı:Göreve başlama 2007
Mezuniyet TEF
6/1 ( TEF ten 1 derece + Lise Hazırlıktan 1 kademe geldi)
Askerlik 2009-2010 Asker öğretmen