ysartemur' Alıntı:
- Kırmızı ruj hem kadını hizmet sektöründe daha fazla öne çıkarıyor, hem de kontrolü zorlaşıyor.
- kırmızı ruj uzun uçuşlarda sık sık yenilense bile bazen dişe bulaşmalarla çirkin bir görünüm ortaya çıkıyor.
-kırmızı oje, hizmet eden kabin memurunun yani hostesin ellerinin daha fazla dikkat çekmesinden çok tırnaklardan birindeki küçük bir dökülme bile ciddi biçimde pasaklıymış gibi görünmesine yol açıyor.
hayatımda bu kadar manasız gerekçeleri birarada görmedim
yolda birileri işi gücü bırakıp hostesleri mi inceliyor? yok dişine ruj bulaşırmış yok bilmem ne.
uçağa bindiğim anda elime alırım kitap, dergi, herneyse okurum ya da dinlenirim.
Hostesin ağzına düşen ya da gözlerini ondan ayırmayan adam görür dişlerine bulaşmış lekeyi, tırnağındaki ojeyi.
-Kırmızı ruj hem kadını hizmet sektöründe daha fazla öne çıkarıyor, hem de kontrolü zorlaşıyor.
neyin kontrolünü zorlaştırıyor bu cümleyi de anlamadım. çok isteksiz okudum yazıyı ondan mı anlamadım acaba
hadi saçı topuz olsun, hizmet ederken yiyeceğe içeceğe düşer deseler, bu mantıklı kabul ederim
ayrıca nasıl bir millet olduysak ottan ...... tahrik oluyoruz, çevremde birkaç düzgün insan olmasa nefret edicem erkek cinsinden. (bu konuda aslında yazacak çoooookkk şeyim varda...)