Kırmızı ruj

Kodla Büyü
eğer kıyafet özgürlüğü isteniyorsa ve Türkiyenin en büyük sendikalarından biri olan eğitim-bir sen buna destek veriyorsa her kesime hitap etmeli yok kırmızı ruj sürmüş yok erkek adam küpe takmış yok saç uzatmış denmemeli eğer özgürlükse herkese özgürlük olmalı

ismailt' Alıntı:
Kırmızı ruj out
yeşil ruj in
:D

Dışişleri Bakanlığı yeşile dönmüş bile. (logoda)

Mr.Spermata' Alıntı:
Bu sıralar sosyal medya da başbakanın milli içki gafına göndermeler dolaşıyor.
Bizim milli içkimiz Su'dur,Yoğurtla karıştırırsan AYRAN,Rakıyla karıştırırsan BAYRAM olur,en hoşuma gideni:)

:puhaha:

insan sormaz mı arkadaş "neden" diye?

durduk yere T.C. ifadesini kaldırma girişimi , bazı illerimizde yavaş yavaş Atatürk isimlerini kaldırma girişimi

ne oluyor yahu?

dert nedir?

tamamen tahrik edici ve gündem değiştirici buluyorum bu hareketleri

bana bir ilde cadde adının durduk yere Atatürk ismi yerine Bekir Bozdağ olarak değiştirilmesinde kim mantıklı yada masum bir açıkalama yapabilecek

arkadaş bitmedi saçmalıklar bitmedi gitti

amma kırmızı ruj meraklısı varmış aramızda. Çok seviyosanız kırmızı ruju yarın sürer gidersiniz.

technic_f' Alıntı:
her zamanki politika. asıl gündemi bastırmak için oluşturulmuş suni gündemler..

:+1: ve her zaman ki gibi bu oyuna düşen muhalefet.. adamların grev hakları gasp edilmiş, 350 çalışan yasal hakları olan greve destek verdiler diye işten atılmış, ve bunlar 1 yıldır atatürk dış hatlar terminalinde direnişteler bunu dillendiren yok.. yazık böyle muhalefet anlayışına, yazık bu memlekete..

Geri