Musallat.exe programını kullanıp hakkımı helal ediyorum kısmını işaretleyin, tamamdırMerhaba arkadaşlar. win10 yüklü bir cihaza kısayol virüsü bulaşmış. flash belleği temizleyebildim ama sistemden temizleyemedim. daha önce de bu virüs yüzünden format attığımı biliyorum. kesin çözüm bilen varmı?
şimdiden tş ederim
hocam bugün bunu denedim. super birşey. çok tş ederim. bugüne kadar formatla çok zaman kaybetmişim.okulda bir ara tüm bilgisayarlara ve akıllı tahtalara bulaşmıştı. Paylaştığım dosyadaki ile temizlemiştim hepsini tertemiz yaptı.
Hocam paylaştığınız dosya bulunamıyor yeniden paylaşabilir misiniz?okulda bir ara tüm bilgisayarlara ve akıllı tahtalara bulaşmıştı. Paylaştığım dosyadaki ile temizlemiştim hepsini tertemiz yaptı.
merhaba arkadaşlar bu dosyayı bir kez daha gönderme şansınız varmı?okulda bir ara tüm bilgisayarlara ve akıllı tahtalara bulaşmıştı. Paylaştığım dosyadaki ile temizlemiştim hepsini tertemiz yaptı.
Gönderdim hocam biraz yukarıda kalmışmerhaba arkadaşlar bu dosyayı bir kez daha gönderme şansınız varmı?
merhaba hocam bu programı daha önce kullandım. çok da işe yarıyordu. şimdi tekrar kullnamma gerekti ama tıklayınca usbfic diye bir perncere açılıyor ve download butonu var. önceden direk temizliyordu. güvenemedim. en eski hali avrmıdır. şimdiden tş derimGönderdim hocam biraz yukarıda kalmış