broker_2007' Alıntı:
Hocam , bende 8000 tl varken geçen sene 35.000 tl'ye sıfır araba aldım.iyiki almışım..Tabiiki ev almak, altın almak,yatırım yapmak güzel. Ama yaşadığımız hayatta, o kadar zorluk çekerken, kendimizde ödün vererek dişimizi tırnağımızla para kazanırken, bunların biraz sefasını sürmek bence en doğru olanı.Evim yok ama kapımın önünde her baktığımda içimi bir hoş eden, koltuğuna her oturduğumda beni çok mutlu eden bir aracım var....
Hocam klasik olucak ama 3 günlük dünyada bence insanın kendini şımartması gerekir..En fazla 5.000 lira faiz ödersiniz ama mutlu olursunuz..Bence hiç düşünmeyin,alın gitsin....
%100 ve şiddetle katılıyorum.
Düğün yapacağım yazın. Herkes diyor ki manyak mısın bu kadar para verip ne diye aldın. Akıllı ol önce evini al falan filan...
Oku oku oku zaten baba memur adam gibi yiyemedik de. Şimdi eşim öğretmen ben öğretmen evlenip 1250 tl borç ödicez geri kalan ile gezip yiyeceğiz. Ne olmuş yani 450 ev kirası versem.
Ev alayım borcuna gireyim en az 5 yıl onu ödemeye çalış. Bu esnada araba yok, para yok. Eb güzel yıllarımda sürün. Yaş olsun 35 çocuklar olsun masraflar artsın. Araba almaya çalışayım.
40 yaşından sonra gelecek rahatlığın içine tükürürüm. Gençliğimde yaşayacağım. Garantici olmuyorum, olanlara da karşıyım.
Gelelim konuya, Bankalar yüzde 80' e kadar kredi veriyor. 10 bin liran varsa git al arabayı