Kaçırılan Öğretmenlerimiz

Kodla Büyü

formator5555

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Terörüst dediğimiz leş kargaları soysız hainlerin alçakça kaçırdığı öğretmenlerimiz için forum yöneticilerinden hiç alt sıralara inmeycek ve sürekli güncel kalacak bir başlık istiyorum::
Allah ailelerine sabır versin umarım bir an önce aramıza dönerler

hergün yeni bir kötü haber duymak o kadar acı verici ki... ülkemin gittiği durum o kadar vahim ki.... şehit edilen askerler, polisler...günahsız hamile kadınlar,bebekler...polis sanıp haince öldürülen mühendisler... ve doğuda zor şartlar altında çalışan öğretmen arkadaşlarımız... bu katliama sebep olanları Allah kahretsin :!:

YETER ARTIK

biz formda bu haberler yapıldığında gereksiz haber diyen arkadaşlarımız oldu ve bazı arkadaşlarda kitlensin diye çaba gösterirken siz neler sitiyorsunuz.

Bu kadar okumaya ancak iki yorum.Yorum yazarak hassasiyetlerini gösteren öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Biizm camiamız budur işte.Kendi içimizde bile birliktelik yok.Ben başlığa ek derslere zam yada özlük haklarından bir ksıtlama haberi girseydim görürdük yorumların sayısını.Kaçırılan ve aralarında belkide bizimde olacağımız öğretmenlerimize ve ailelerine sabır metanet diliyor bu başlığı açarak boşuna vaktinizi aldığım için hepinizden özür diliyorum.Forumyöneticisi arkadaşlar silin gitsin başlığımı.Daha önemli konulara engel olmayayım..

Biz böyle yazıyoruz geçiyoruz. O öğretmenlerimizin ailelerini düşünün bir de. Perişan haldeler. Nasıl bir hale geldik böyle. Adamlar ev basıyor öğretmeni alıyor götürüyor. Nerde devlet. Nerde köylü. Biz de olabilirdik o kaçırılan öğretmenler.. Allah sabır versin öğretmenlerimize ve ailelerine. 3 öğretmenimiz daha kaçırılmış, sonu gelecek gibi de görünmüyor.

formator5555' Alıntı:
Bu kadar okumaya ancak iki yorum.Yorum yazarak hassasiyetlerini gösteren öğretmen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Biizm camiamız budur işte.Kendi içimizde bile birliktelik yok.Ben başlığa ek derslere zam yada özlük haklarından bir ksıtlama haberi girseydim görürdük yorumların sayısını.Kaçırılan ve aralarında belkide bizimde olacağımız öğretmenlerimize ve ailelerine sabır metanet diliyor bu başlığı açarak boşuna vaktinizi aldığım için hepinizden özür diliyorum.Forumyöneticisi arkadaşlar silin gitsin başlığımı.Daha önemli konulara engel olmayayım..

herkes açılan başlığına yorum alamayınca BİZİM CAMİAMIZ BUDUR İŞTE derse bizim camiamız gerçekten öyle olur...

gelin hep beraber sınıra yürüyelim desem sen gelirmisin? sakın gelirim deme karga kahkahasını hiç sevmem...

burada yorum yaparak yada yapmayarak kimin ne düşündüğünü bilemezsin... belki sessiz kalarak senden benden daha çok bu iş için çalışan insan vardır... mesaj sayısına değil yazdığın yazının okunma sayısına bak... kimse dikkate almasa yazını okumaya tenezzül etmezdi...

bana öyle geliyorki serbest bırakmak için teröristbaşının salıverilmesini isteyecekler. ailelerine sabır dilerim. sağ salim kavuşmak nasip olsun.

herkesin tepki göstermesi gerekiyor. Ama basına bakın sayfa köşelerinde yer bulmuş ancak. Bizim öğretmenlerin zaten umurunda değil başına gelmedikçe bilmez. Sendikalardan hala ses seda yok. vali desen " gidin çalışın diyor". Bakan desen yontmakla meşgul. yine de bizim dostumuz yine biziz.

Herkese sabır diliyorum.

Şaşırıyorum üstadım hergün şehit veriyoruz.. Olaylar almış başını gidiyor. Öğretmenler doktorlar muhendisler derken ulaşmadıkları bulaşmadıkları yer kalmadı... Sessiz kalmamıza şaşırıyorum ustadım.. Bizi bir zamanlar kabullenemediğimiz şeylere şimdi ALIŞTIRIYORLAR UYUTUYORLAR...Meslektaşlarımız ne durumda biz neler düşünüyoruz. Kimse de bir çözüm söylemiyor. Leş kargaları burnumuzun dibinde biz sınır ötesinde debeleniyoruz..Bence önce UYANMAK sonra bu ülkeye OHAL lazım....Daha da ötesi mi üzerimdeki takımları çıkarıp kanımın son damlasına kadar vatanım için can vermeye hazırım...YETER ARTIKKKKKK insan müsvetteleri....

öncelikle reyting savaşı yapmıyoruz.
sükut ikrardan gelir
dualarımızı eksik etmiyoruz.
basiret feraset sağduyu hakim olması temennisiyle...

formator5555' Alıntı:

Oraya Asker Polis değil... Asıl Öğretmen gitmezse O bölgeyi kaybederiz... Yine orada korku salarak öğretmenin gitmesini engelliyecekler. Sonrada cahil kalmış halktan dağa çıkacak adam toplayacaklar...

Allah ordaki bütün öğretmenlere sabır versin... Asıl Kahraman sizlersiniz... Özellikle köydekiler...

alfa-turk' Alıntı:
bana öyle geliyorki serbest bırakmak için teröristbaşının salıverilmesini isteyecekler. ailelerine sabır dilerim. sağ salim kavuşmak nasip olsun.
o zaman bizde serbest bırakın yoksa başınızı asarız desek , ne olur, sence bırakırlar mı..

Dün kaçırıldıklarını duyduğumdan beri çok huzursuzum çünkü bu adiler bununla kalmayacaklardır,önce kalkan yaptılar şimdi de kaçırıyorlar,allah korusun hain planlarında kullanmalarından korkuyorum.Artık haberleri dinlemek dahi istemiyorum elimden hiçbir gelmiyor,sadece ah vah demekle kalıyorum. Bizim için askerlerimiz polislerimiz de değerli ama egitimle gelecege yol gösterecek olan öğretmenlerimize bunların yapılması beni daha çok üzdü.Sadece üzülüyorum elimden başka hiçbir gelmemesi ne acı birşey.

PKK illeti meclisteyken dağda aramanın bir anlamı yok, yazık ki benim güzel ülkemim askeri, memuru, öğretmeni acı çekiyor. Allah yardımcıları olsun.

valla hocam bu devletin ayıbıdır. ordaki arkadaşların özellikle mezra yada köyde tek kalan arkadaşlarımıza Allah sabır versin. bakanların orduyla gidip hava atıp biz kaldık sizde kalabilirsiniz demelerine benzemez maalesef orda tek kalmak. ülkeyi bu hale getirenler utansın.

Yanlış anlaşılma oldu sanırım ben memurlar netten almıştım bu yazıyı:(
Ama barışcıl bir yazı olarak düşünmüştüm :(

faruk55' Alıntı:
PKK illeti meclisteyken dağda aramanın bir anlamı yok, yazık ki benim güzel ülkemim askeri, memuru, öğretmeni acı çekiyor. Allah yardımcıları olsun.

Hocam sizinle aynı düşünceyi paylaşıyorum. Balık baştan kokar...

bilöğretmen79' Alıntı:
Kürtler PKK'ya çağrı yapmışlar "Benim İçin Öldürme" diye bir sürü de imza atan olmuş.Her Kürt ve Türk :sleep: de destek vermeli bence...

Sen dalga mı geçiyorsun, yoksa ciddi ciddi bu yazıyı onaylamamızı mı bekliyorsun?
Ya yazıyı okumadın ya da saçmalıyorsun....

Sen dalga mı geçiyorsun, yoksa ciddi ciddi bu yazıyı onaylamamızı mı bekliyorsun?
Ya yazıyı okumadın ya da saçmalıyorsun....[/quote]
Hocam yanlış anlamışım :( Ben barışçıl bir yazı olarak yorumlamıştım kaldırdım linki sorry:(

Arkadşın biri yürürmüsün demiş.YARIN miting yapıyoruz.Arkdaşım neden yürümeyelim gerekirse savaşırız bile aynı şekilde sende yaparsın hiç kuşkum yok.

hazırım zaten savaş istiyorum.Ben savaşla büyüdüm ilkokul 2.sınıfa giderken diyarbakırın ilçesi silvanda babam ve arkadaşlarının(polis) gözümün önünde çatışma yaparken kavgalar silah sesleriyle büyüdüm.Cesuruz güçlüyüz hazırız... zincidere

vay bee çok değil 10 yıl önce neredeyse terör bitme safhasındaydı.şimdi ülkeyi bu hale getirenleri ve onları destekleyenleri soruna çözmeyi davet ediyorum. :-1:

faruk55' Alıntı:

iyide bunları meclise girsin diye yalvaran kim hatta dün meclis başkanı yorulmuş diyorki kaç defa söyledim bir defa daha söylüyorm buyrun gelsinler. gelsinler neyi çözeckelerse yada ülke üzerine yeni pazarlıklar mı yapılır gerisin düşünün ...

ama bir gerçek ortay çıktı. başbakan kandırıldığını anladı ama çok geç 9 yılda pkk ile defalarca masaya oturuldu ve buna ABD aracılık etti şunu yaparsan bitecek bunu yaparsan bitecek ama pkk okadar güçlendi ki uğruna neleri feda ettiler. gelinen noktada ciğerim yanıyor diyor iyide pazarlık yaparken ciğerin yanmadı mı?

son bir şey daha bu ergenekon ve şikede de pkk nın parmağı var. inamayacaksınız ama yakında ortaya çıkacak

işin ilginç yanı bu haber televizyonlarda ve haber sitelerinde fazla gündeme gelmiyor. yahu öğretmenler kaçırılmış bişey yapın ortalığı ayağa kaldırın yok mu sahip çıkan nasıl bir bilinç bu? ...

medyada neden fazla yer bulmuyor ben söyleyim bu medya şuan akp nin elinde karteşmiş durumda bazen o kadar çok önemli bir haber oluyor ama TV ler vermiyor çok garip deyil mi AKP iktidarı kendini düşünüyor hükümete zara gelmesini istemiyor ama AKP reklamları veren kanallara bakın kim verdiyse o kanal işte hükümet yanlısıdır.

only61' Alıntı:
işin ilginç yanı bu haber televizyonlarda ve haber sitelerinde fazla gündeme gelmiyor. yahu öğretmenler kaçırılmış bişey yapın ortalığı ayağa kaldırın yok mu sahip çıkan nasıl bir bilinç bu? ...

Yok hocam. Yakında bakanımız da şöyle bi açıklama yaparsa bile şaşırmamak lazım.
Ömer Dinçer: "Öğretmen kaçıran pkk lı haksız bile olsa haklı sayarım" :x :x :x

öğretmen yatıyor diyenler neden bu gibi durumlarda çıkıp gerekli açıklamaları yapmıyorlar!

Öncelikle kaçırılan öğretmenlerin ailelerine Allah sabır versin. İnşallah sağ salim kurtulurlar.

Bir sonraki seçimde yüzde 80 e çıkınca. Bunlar kürdistana da izin verirler. Boş boş esip gürlemekten başka yaptığı hiç bişe yok.

2 torba kömüre, 2 kilo şekere, bulgura oy veriyoruz. Başımıza gelenler başlangıç. Daha neler göreceğiz bakalım

bu bölgede bizimde içinde olduğumuz bir savaşla, herkesin istediği olur, kazansakda kaybetsekte farketmez bölünürüz de, rejimde değişir... bence baştakilerin (hükümet, abd, avrupa, israil vb....) istediği bu zaten. savaşa doğru yavaş yavaş gidiyoz. gerçi gene birileri kızabilirler ama öyle...

Geri