Kaçırılan Öğretmenlerimiz

Kodla Büyü
şimdi işi başa sarın ve 2001 yılan gidin bir parti kurduruluyor ve tayyip erdoğan amerikaya gidiyor yanında üzeyir garih ve bir parti ismi ve ablemi ile birlikte kurulup geliyor aslında bu parti simi ve ablemi yabancı değil

Fasta 1967 yılında kurulmuş şeriat yanlısı bir parti: ADI: ''Justice and Development Party'' TÜRKÇE ...ANLAMI: Adalet ve Kalkınma Partisi dir ve Logosu Ampuldur daha doğussu ablemi gaz lambası

Ekli dosyalar

• 75660.jpg
    75660.jpg
    6.3 KB · Görüntüleme: 348
peki israilin akp üzerindeki etkisi nedir amaç nedir? 11 eylül saldırısıda yeni dünya düzenine girilmiş ve türkiyeye büyük bir ol biçilmiştir. israil kendilerini kürtlerle akraba olduğunu bildiği için kürtleri şiilerin türkmenlerin arapların ve türkiyenin ortasında yalnız bırkammamak için bir özerk bölge düşünülmüş ve bunu türkiyenin garantörlüğüne bırkmayı amaçlamıştır yapılmak istenen türtiyeye başkanlık isistemi ve üçlü federasyonlu bir devlet böylece kürt bölgelri türkiyenin güvencesine sokmak

peki türkiye israille düşman değil mi? bunların hepsi oyun yani düşman gibi göürünüyorlar neden mi? türkiyeyi araplara şirin göstermek yoksa türkiyenin haddine mi? israile meydan okumak bunu abdullah şner bir konuşmasında itiraf etti ama medyada yer bile almadı

Öğretmenleri kaçırarak o bölgede cehalet rantını devam ettirmek istiyorlar. Tüm bu zorluklar içinde dahi canla başla çalışan tüm meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum, Allah hepsinin yardımcısı olsun..

Yazık valla yazık. Devlet neyi bekliyor. Millet neyi bekliyor. Doğudaki öğretmenler zaten unutulmuıştu bari şu zor günlerde bizi unutmasınlar. Allah yardımcımız olsun. :tr:

kaçırılan öğretmen sayısı 11 e çıkmış. daha ne kadar ört bas edilecek bunlar ne zamana kadar susulacak bilmiyoruz. Allah ailelerine ve kendilerine sabır versin. Allah yardımcıları olsun.

şuan itibariyle sayı 12 oldu ve daha da artacak gözüküyor.yakını olan tek kalan öğretmenler varsa bence en kısa zamanda rapor alsınlar bir yolunu bulup en azından il merkezine insinler. çünkü devletin onlar için bizim burdan yaptığımız yorumlar kadar bile bişi yaptığı yok havalar soğuduğunda zaten olaylar otomatik durur.

İstikrar sürsün Türkiye büyüsün (yandaşlarını zengin yapmayı kastediyorlar) diyen şerefsizler bizi bir avuç çapulcu,çanak yalayıcıya mahkum etti.Olay bu kadar basit. Bugün okuldaki hocalara bakıyorum adamlar rahat, herkes kendi aleminde.Demek ki artık duyarsızlaştırma politikaları başarılı olmuş. Türk Milleti olarak bu saatten sonra ne yaşarsak yaşayalım biz bunu HAKETTİK.

only61' Alıntı:
işin ilginç yanı bu haber televizyonlarda ve haber sitelerinde fazla gündeme gelmiyor. yahu öğretmenler kaçırılmış bişey yapın ortalığı ayağa kaldırın yok mu sahip çıkan nasıl bir bilinç bu? ...
Allah Meslektaşlarımıza ve ailelerine yardım etsin, İnşallah en kısa sürede aramızda olacaklar,Kimsenin insafı veya Çabasından ziyade Mevlamın Takdirine İnanıyorum...
Ben bir ara bir yazı yazmıştım bu ülkede Tusiad ve müsiad gibi zengin insanlar topluluğu Kriz ortamında Para kazanmak için Ülkeyi satmaya kalktılar, Bu ülkede Dokunulmazlıklar kalkacak dendi, ....................................................................... burada o kadar çok şey yazıyorki için özü şu olsun
----Ben bu ülkede Çıkarı için Şerefini satan zenginleri gördüm yakın zamanda tvlerde, bakalım daha ne görücez, ama iş kötüye gidiyor, o kötülükte en önde olursam tek sebebim GElecek nesiller için olacaktır...

Başbakanımız MAKEDONYAYA gidiyormuş.Evliye Çelebiye özendi galiba.Bu akşam sert mesajlar verdi ve pkk yı millete şikayet etti başbakanımız.Nihayet bir gerçeği kabul etti.Benim müslüman din kardeşim nasıl bunlara destek olur dedi.(işte onların müslümanlığı da hükümet üyelerininki gibi)Biz yöre halkının isteyerek ya da pkk tehdidi nedeniyle mecbur kalarak teröre destek verdiğini söyledik ama başlıklarımız kilitlendi hep.Artık bu gerçeği başbakanımız da teyit ettiğine göre kilitlenmez artık başlıklar.

Başbakan ayrıca yöre halkına terörle mücadele edin dedi.Demek ki kendinden ümidi kestin de halktan çözüm bekliyorsun öyle mi?

Birkaç beyinsiz dışında hemen hemen herkes birbiri ile didişse teröre karşı aynı duyguları besliyor.O yüzden didişmek bizleri sorunun bir parçası yapar.İşte bir ilçe başkanı çözümönerisini getirmiş.

"Diyarbakır’da Ak Parti merkez Bağlar İlçe Başkanı Cevdet Kara, bölgede son günlerde artan şiddet olaylarına değinirken, idam cezasının yeniden uygulanması için yeni yasama yılında ele alınmasını istedi."
İşte çözümlerden birisi.Yeni anayasanın hazırlanacağı bu günlerde gündem oluşturulursa neden olmasın.

Şifreli olan Samanyolu haberde bu haberin nasıl verileceğini merak ettim ve açtım şifre koymakta o kadar haklıymışım ki haber belki 10. sırada yada haber başladıktan 13 dakika sonra haberlerde biter şimdi, Aman şişşşşşttttt sakın kimseler uyanmasın.......

moa' Alıntı:
İstikrar sürsün Türkiye büyüsün (yandaşlarını zengin yapmayı kastediyorlar) diyen şerefsizler bizi bir avuç çapulcu,çanak yalayıcıya mahkum etti.Olay bu kadar basit. Bugün okuldaki hocalara bakıyorum adamlar rahat, herkes kendi aleminde.Demek ki artık duyarsızlaştırma politikaları başarılı olmuş. Türk Milleti olarak bu saatten sonra ne yaşarsak yaşayalım biz bunu HAKETTİK.

:+1:

Adam boşuna dememiş yüzde 60'ı aptaldır diye. Kim ne derse desin.HAKEDİYORUZ.

Bunlara oy veren arkadaşlarım hiç mi vicdanınız sızlamıyor Allah aşkına. Hiç mi. Yapılan bunca şeyden sonra azcık pişmanlık olsun bari.
Ama olmaz ısrarla savunursunuz. Hiç yanlışları görmezsiniz. Allah dini kullanıp, milletin gözünü boyayıp vatanını satan şerefsizlere fırsat vermesin.

arkadaslar şerefsizler sitelerinde öğretmenleri sorgulamak için göz altına ladık diye yazmıs... site linkini vermiyorum reklam olmasn diye...
youtube bile yasaklayanlar bu sitelere nasıl izin veriyor aklım ermiyor... demokrasi buysa istemiyorum....

Geri