lombardini
Site Gezgini
Nevşehir Acıgöl Karacaören Cumhuriyet Ortaokulu-74 puan
monarici' Alıntı:Antep boş kaldı arkadaşlar :lol:
Hayırlı olsun hocam. Ben de bursa yıldırım da çalışıyorum. Bursalı mısınız?polathanem' Alıntı:Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/YILDIRIM/Zübeyde Hanım Ortaokulu
ve ekte digerleri.............
Ne olacak hocam adam gibi bir yer açmıyorlar ki konyadan geçen sene 41 kontenjanın 11'i boş kalmıştı bu sene 42 kontenjan var yarısı boş kalır yazıklar olsun bu yerleri belirleyenlere.phileo' Alıntı:konya / kulu boş mu kalmış ilginç...
es911' Alıntı:Hayırlı olsun hocam. Ben de bursa yıldırım da çalışıyorum. Bursalı mısınız?polathanem' Alıntı:Atandığınız Kurum : 5. tercihiniz olan BURSA/YILDIRIM/Zübeyde Hanım Ortaokulu
ve ekte digerleri.............
warface' Alıntı:monarici' Alıntı:Antep boş kaldı arkadaşlar :lol:
antep in özellikle suriyedeki olaylardan sonra pek bir cazibesi kalmadıki millet mümkün olduğunca batıya gitmek istiyor antep de ne de olsa biraz doğu kültürü var, mersin ,adana , hatay ın puanları nasıl ben asıl onları merak ediyom yükse puanlı bir kaç arkadaşım istediği yerlere gidemedi
aynen öyle. işin komiği antep'in ilçesinde 10 puan alıyorum. yaklaşık 3.5 senede 33 puan toplayabildim burada ama kurtuldum bugün ))warface' Alıntı:monarici' Alıntı:Antep boş kaldı arkadaşlar :lol:
antep in özellikle suriyedeki olaylardan sonra pek bir cazibesi kalmadıki millet mümkün olduğunca batıya gitmek istiyor antep de ne de olsa biraz doğu kültürü var, mersin ,adana , hatay ın puanları nasıl ben asıl onları merak ediyom yükse puanlı bir kaç arkadaşım istediği yerlere gidemedi
Rüzgara Karşı'' Alıntı:aynen öyle. işin komiği antep'in ilçesinde 10 puan alıyorum. yaklaşık 3.5 senede 33 puan toplayabildim burada ama kurtuldum bugün ))warface' Alıntı:monarici' Alıntı:Antep boş kaldı arkadaşlar :lol:
mersinin puanları uçmuş ya, varoş semtteki okullar bile 110 civarı, anlam veremedim bu duruma...
İzmir il disi konusunda var puanlar hocam ben de paylastim..stbolen' Alıntı:Muğla'nın tüm puanlarını yayınlayacak arkadaşlar olursa çok sevinirim.
1 sene calistim. kula bizim icinde ortada idi ogrenci profili %90 gariban be tasimali cok._MurAy_' Alıntı:85 puanla Manisa/Kula/Atatürk Ortaokulu
Eşimin memleket ile benim memleketin ortası sayılır