:+1: o kadar kaçıyorsa dursam iyi olurbaynadir' Alıntı:Kesin Cevap:
BİR İNSANA HAK ETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERİRSEN YA ONU KAYBEDERSİN, YA DA KENDİNİ MAHFEDERSİN...
kaçanı kovalama... bırak kaçsın. sen olduğun yerde dur... dünya yuvarlak. döner dolaşır geri sana gelir nasılsa ... tabi okyanusta boğulmazsa ...
alpaygunes' Alıntı:Belgesellerde hep erkekler kovalıyor
Erkeklerin doğasında var bu. Bu işin gururu olmaz . Tabi kovalama işinin cılkını çıkartmamak lazım. çaktırmadan ufak ufak adımlarla yaklaşmak lazımki ürükütmeyelim dimi ama. Kızların doğal refleksidir aksi davranmak , reddetmek gerçek hayır ile yalancı hayırı iyi ayırmak lazım. bu noktada beden dili devreye giriyor ama kızmıilleti bi acayip beden dilinede hakim olabilenleri oluyor. sonra ağzın açık kalıyor o kız bu kızmıydı diye )
allah kolaylık ve mutluluk versin.
xtasy' Alıntı:alpaygunes' Alıntı:Belgesellerde hep erkekler kovalıyor
Erkeklerin doğasında var bu. Bu işin gururu olmaz . Tabi kovalama işinin cılkını çıkartmamak lazım. çaktırmadan ufak ufak adımlarla yaklaşmak lazımki ürükütmeyelim dimi ama. Kızların doğal refleksidir aksi davranmak , reddetmek gerçek hayır ile yalancı hayırı iyi ayırmak lazım. bu noktada beden dili devreye giriyor ama kızmıilleti bi acayip beden dilinede hakim olabilenleri oluyor. sonra ağzın açık kalıyor o kız bu kızmıydı diye )
allah kolaylık ve mutluluk versin.
hocam sen matrixi çözmüşsün, olmuşsun sen takdir ettim
technolog' Alıntı:uhaha:Teachnologist' Alıntı:- Bayan ise neden olduğunu kendisinin bile anlamadığı şekilde kaçıyor olabilir.
:++:
pasific' Alıntı:erkek adam zaten kaçmaz,bayan için ise ; kimse vazgeçilmez değildir, sonuçta burada ergen değiliz, olgun insanlarız.
:++: :++: :++:alfa-turk' Alıntı:bir süre kovalanmalı sonra birden bırakmalı. bırak o düşünsün "ne oldu da birden kovalamayı kesti" diye.
aslında bu çok doğru.cazip olan sanırım ulaşılamaz havası.biz bayanlar malesef bunun etkisinde kalıyoruz.aslında dediğiniz gibi yakaladığım zamanlarda pek çok eksik görebiliyorum. 8)Teachnologist' Alıntı:Öncelikle onu neden beğendiğini kendine anlat. Belki yakaladığında beğenilerin kaybolacak.
hido_65' Alıntı:o kadar kaçıyorsa dursam iyi olurbaynadir' Alıntı:Kesin Cevap:
BİR İNSANA HAK ETTİĞİNDEN FAZLA DEĞER VERİRSEN YA ONU KAYBEDERSİN, YA DA KENDİNİ MAHFEDERSİN...
kaçanı kovalama... bırak kaçsın. sen olduğun yerde dur... dünya yuvarlak. döner dolaşır geri sana gelir nasılsa ... tabi okyanusta boğulmazsa ...
Teachnologist' Alıntı:melanik' Alıntı:Teachnologist' Alıntı:Oldu erkek kovalayınca güzel kadın kovalayınca gurur kırıcı :-1:
katılmıyorum sizeee :-1:
Kadın kovalayınca gurur kırıcı yani?
üzüldüm valla hocam.ysahin' Alıntı:11 yıl seversin
4 yılı peşinden koşma
5 yılı çıkma
1 yılı nişan
1 yılı resmi nikah
sonra kısa dönem askerlik hooop askerdesin ve bir akşam bir telefon ben artık seni kardeşim gibi seviyorum farklı göremiyorum...
askerlik biter saçlar ağarır boşanma günü gelir çatar tek celsede boşanırsın
aynı gece sabaha karşı 04:30 teras katında mangal da 11 yıla ait her ne varsa ve sadece senin kı...nı ısıtmaya yarıyor...
ve dilinde acı bir tebessüm ile neyzen paşamın LEYLA şiiri...
DEĞMEZ HOCAM kimsenin arkasında koşmaya değmez gidene dur demeyeceksin itfaiyeci hortum mecnun leyla birşey bırakmayacaksın ortada
alfa-turk' Alıntı:bir süre kovalanmalı sonra birden bırakmalı. bırak o düşünsün "ne oldu da birden kovalamayı kesti" diye.
her_dem' Alıntı:üzüldüm valla hocam.ysahin' Alıntı:11 yıl seversin
4 yılı peşinden koşma
5 yılı çıkma
1 yılı nişan
1 yılı resmi nikah
sonra kısa dönem askerlik hooop askerdesin ve bir akşam bir telefon ben artık seni kardeşim gibi seviyorum farklı göremiyorum...
aynı gece sabaha karşı 04:30 teras katında mangal da 11 yıla ait her ne varsa ve sadece senin kı...nı ısıtmaya yarıyor...
DEĞMEZ HOCAM kimsenin arkasında koşmaya değmez gidene dur demeyeceksin itfaiyeci hortum mecnun leyla birşey bırakmayacaksın ortada
her_dem' Alıntı:üzüldüm valla hocam.ysahin' Alıntı:11 yıl seversin
4 yılı peşinden koşma
5 yılı çıkma
1 yılı nişan
1 yılı resmi nikah