aydınDr' Alıntı:Değerli Meslektaşlarım;
Hemde çalışanlar acaba neler yapmaktadır. tayin döneminde tercih etmeyi düşünüyorum
Bilgilerinizden istifade etmek isterim.
peki hocam,sabah kursumuz yok,akşam ise örneğin 16 saat kurs açtık.saviola26' Alıntı:Hocam Halk Eğitimde 5. yılımı çalışıyorum.
Böte mezunu iseniz
1- Gündüz 30 akşam 10 saat kurs açtığınız zaman 18 saat gündüz ücreti 10 saat gece ücreti alırsınız.
2- 20+20 iki tane gündüz kursu açarsanız 28 saat gündüz ücreti alırsınız.
3- 20 gündüz 20 akşam kursu açarsanız. Öncelikle gündüz saati yerine akşam derse girmek istediğinize dair kuruma bir dilekçe vermeniz gerekiyor. Çünkü siz istemeden sizi akşam 10 saatten fazla çalıştıramazlar. Akşam çalıştığınız halde 10 saat akşam ücreti alabilirsiniz. yani bu durumda 18 saat gündüz ücreti 10 saat gece ücreti alırsınız.
Sizi idarecileriniz teknik öğretmen olarak düşünüyor. Teknik değil meslek öğretmenisiniz yani müzik öğretmeni gibi ya da ingilizce öğretmeni gibi düşünecekler. Aşağıdaki bağlantıyı açtığınız zaman bir tablo göreceksiniz. Halk Eğitim Merkezi alanında 5- Genel bilgi ve meslek dersleri kapsamına dahil kurs öğretmenler grubuna dahilsiniz. Onları bunu gösterin anlayacaklardır.
_MurAy_' Alıntı:peki hocam,sabah kursumuz yok,akşam ise örneğin 16 saat kurs açtık.saviola26' Alıntı:Hocam Halk Eğitimde 5. yılımı çalışıyorum.
Böte mezunu iseniz
1- Gündüz 30 akşam 10 saat kurs açtığınız zaman 18 saat gündüz ücreti 10 saat gece ücreti alırsınız.
3- 20 gündüz 20 akşam kursu açarsanız. Öncelikle gündüz saati yerine akşam derse girmek istediğinize dair kuruma bir dilekçe vermeniz gerekiyor. Çünkü siz istemeden sizi akşam 10 saatten fazla çalıştıramazlar. Akşam çalıştığınız halde 10 saat akşam ücreti alabilirsiniz. yani bu durumda 18 saat gündüz ücreti 10 saat gece ücreti alırsınız.
Sizi idarecileriniz teknik öğretmen olarak düşünüyor. Teknik değil meslek öğretmenisiniz yani müzik öğretmeni gibi ya da ingilizce öğretmeni gibi düşünecekler. Aşağıdaki bağlantıyı açtığınız zaman bir tablo göreceksiniz. Halk Eğitim Merkezi alanında 5- Genel bilgi ve meslek dersleri kapsamına dahil kurs öğretmenler grubuna dahilsiniz. Onları bunu gösterin anlayacaklardır.
Sabah öğleye kadar da hem'e geldik gittik,akşamda kursumuzu verdik.
Bu durumda sabah gelişimiz örneğin idari işler gibi maaş karşılığı sayılıp,akşam ki kurs ek ders olarak alınır mı ?
Bunun örneği var mı ?
aydınDr' Alıntı:Sayın Hocam,
kurslar müdürlüğe başvurular sonucunda mı oluşmakta
hiç kurs yoksa ücret i neye göre veriyorlar daha doğrusu ne iş yapıyorsunuz.
akşam kursları saat kaça kadar sürmektedir.
TEF mezunu bir öğretenin ekstrası oluyor mu?
hocam bunu resmi olarak nasıl açıklarız?saviola26' Alıntı:_MurAy_' Alıntı:peki hocam,sabah kursumuz yok,akşam ise örneğin 16 saat kurs açtık.saviola26' Alıntı:Hocam Halk Eğitimde 5. yılımı çalışıyorum.
Böte mezunu iseniz
Bu durumda sabah gelişimiz örneğin idari işler gibi maaş karşılığı sayılıp,akşam ki kurs ek ders olarak alınır mı ?
Bunun örneği var mı ?
Hocam akşam 16 saat kurs varsa sabah gelmenize gerek yoktur. Sadece akşam kursa gelirsiniz ondan da 2 saat ek ders alırsınız. Böyle yapan öğretmen arkadaşlarımız var. Eğer hiç kurs yoksa sizi ya başka bir okula görevlendirirler ya da 9-12 arası idari işler adı altında orada bulunursunuz.
_MurAy_' Alıntı:hocam bunu resmi olarak nasıl açıklarız?saviola26' Alıntı:_MurAy_' Alıntı:peki hocam,sabah kursumuz yok,akşam ise örneğin 16 saat kurs açtık.saviola26' Alıntı:Hocam Halk Eğitimde 5. yılımı çalışıyorum.
Böte mezunu iseniz
Bunun örneği var mı ?
Hocam akşam 16 saat kurs varsa sabah gelmenize gerek yoktur. Sadece akşam kursa gelirsiniz ondan da 2 saat ek ders alırsınız. Böyle yapan öğretmen arkadaşlarımız var. Eğer hiç kurs yoksa sizi ya başka bir okula görevlendirirler ya da 9-12 arası idari işler adı altında orada bulunursunuz.
aydınDr' Alıntı:Hangi kurslar açıyorsunuz hocam;
yıl boyunca kurs oluyor mu yani her ay düzenli olarak ful ek ders alıyor musunuz ???
bilgekaan' Alıntı:*Hafta sonu ve akşam kurslarına siz oranın kadrolu öğretmeni olsanız bile bu kurslar için GÖREVLENDİRME şeklinde kurs açabilirsiniz
Haftasonu ve akşam kursları mesai saatinin dışında olduğu için görevlendirme ile yapılır. Yani siz orda kadrolu iken başka birisine de haftasonu kurs açılabiliraydınDr' Alıntı:Sayın
bilgekaan' Alıntı:*Hafta sonu ve akşam kurslarına siz oranın kadrolu öğretmeni olsanız bile bu kurslar için GÖREVLENDİRME şeklinde kurs açabilirsiniz
Bu nasıl olmaktadır.
aykanm' Alıntı:arkadaşlar halk eğitime yeni atandım ve ne olacağım kargaşa.. kurs yok dendi 8-5 maaş karşılığı için bulunmam gerektiği söylendi. başka bir okulda BT rehberliği görevine de karşı çıktılar. sizce bunlar normal mi?
aydınDr' Alıntı:Gunduz hic kurs acilmasa aksam ve hafta sonlari kursu ek ders olarak mi odenmektedir
aydınDr' Alıntı:Gunduz hic kurs acilmasa aksam ve hafta sonlari kursu ek ders olarak mi odenmektedir
fantasio' Alıntı:aydınDr' Alıntı:Gunduz hic kurs acilmasa aksam ve hafta sonlari kursu ek ders olarak mi odenmektedir
hocam halk eğitimde bir dönem durduktan sonra arkama bakmadan kaçtım tayin istedim berbat allah düşmanımın başına vermesin,
sorunuza gelince benim gündüz kursum yokken akşam varken akşamı maaşa sayıp ek ders ödemediler
utkuay' Alıntı:aydınDr' Alıntı:Gunduz hic kurs acilmasa aksam ve hafta sonlari kursu ek ders olarak mi odenmektedir
Sorunuzun cevabı evet ama öncelikle maaş karşılığınızı mesai saatlerinde doldurulacak şekilde kurs açılıyor.
bariskoc006' Alıntı:Halk eğitimlerde gece gündüz haftasonu farketmez. İlk 15 saat maaş karşılığıdır. 32 saat akşamları ve hafta sonu derse gidiyorum. 20 saat ek ders alıyorum.