kahramanmaraş BTR ne oldu bilgisi olan var mı?

Kodla Büyü
geçen yıl görevlendirme kasımın ortalarıydı yanlış hatırlamıyorsam çıktı bu yılda beklicez gibi geliyor

Arkadaşlar geçen okula gelen yazıları can sıkıntısından neler varmış diye karıştırdığımda gördüm yazı ayın 3 de gelmiş son başvuuru günü de 10 olması lazımdı. benim zaten 30 saat dersim olduğu için hiç aldırmamıştım.

botebocuu' Alıntı:
Arkadaşlar geçen okula gelen yazıları can sıkıntısından neler varmış diye karıştırdığımda gördüm yazı ayın 3 de gelmiş son başvuuru günü de 10 olması lazımdı. benim zaten 30 saat dersim olduğu için hiç aldırmamıştım.
aynen o yazı için aradım "arkadaş bunun ekleri yok görevlendirme taleplerimizi neye göre alacaksınız diye" hocam ilk aşamada okulunuzu yazın ikinci bir duyuruya çıkacağız dediler. Sonra bugün aradım ne oldu diye. Hocam dilekçelerinize göre haftaya sonuçlandıracağız dediler. Ayın 3ünde çıkan yazıyı 10unda imzaladık dedim bu sefer ne zaman gelir diye sordum. Hocam gerekirse siteden bile yayınlarız elektronik sisteme geçtik okulunuza düşer dediler. Öyle bir sistem den idarecilerin bile haberi yok bakalım hayırlısı.
Zaten idare dersi şimdiden dağıtmaya başladı, eksik ekdersi olanlara.
Okullarda bilgisayar çocuklar için oyun alanı. İdareciler için; dersin boş geçmesi önemli değil, idareye yardımcı olacak, ekderse ihtiyacı olan öğretmen. Resim müzik beden farklı branşlara verilsede çocukarın başı boş kalmayacak öğretmen illa derse girecek. Bilgisayarda bırak oyun oynasınlar sen gel idareye yardım et hocam.

konuyla ilgili kimle görüşebilriz eğitici numarası olan varsa verebilir mi? bilelim olacak mı olmayacak mı

Ne olmuş memlekete... eskiden Formatörlüğü resen görevlendiren Kahramanmaraş, BTR de tuhaf olmuş...

hocam merkezde ders olduğundan btr görevlendirilmesi ortaokullara yapılmayacak...sadece liselere fatih için yapılacak...fatih projesi için talep alıyorlar...ortaokullara görevlendirme yok

Dilekçeyi vereli bir ay oldu Yazıktır günahtır.ders başlayalı üç hafta oldu,ve boştayız...

Dün İl Meb de görevli arkadaşla konuştum. Bu hafta biz listeyi hazırladık ve onaya sunduk şu an onayda dedi.

bir kaç lisenin btr si yok liseler bitmeden görevlendirmeler çıkmıyor şuan onayda değil son durum bu

Nasıl iş dilekçeleri 9 aldılardaha belirleyemediler mi, yeni atamayla bilişimcide gelmedi... Okul belli bilişimci sayısı belli daha ne felsefesini yapıyorlar.

Bu iş bu kadar neden sürünüyor anlamıyorum. Bunu biz okulda yapsak başımıza gelmeyen kalmaz

bu onaylar hangi tarih ihtibarı ile başlaycak....
Okulun basından beri 8:30-13:00 arası okuldayım.
Boşa gelmişsen üzülürüm ve saygıyla narım bunu yapanları.

onay çıkmış işte bugün kaç kez onaylanacak daha. Okulunuzda göreve başlatın bugünden ekders yazılmaya başlar.

SuniBedi' Alıntı:

okul idaresinin insiyatifine bırakılmış. Veren okulda var vermeyen okulda

marasliyim' Alıntı:
SuniBedi' Alıntı:

okul idaresinin insiyatifine bırakılmış. Veren okulda var vermeyen okulda
nasıl yani hocam ya bizim müdür yardımcısı ekders falan yazmamış türkoğlu na haber gelmemiş diyo nasıl iştir bu ya liste yayınlandı onay ne zaman olacak?

Geri