kahramanmaraş BTR ne oldu bilgisi olan var mı?

Kodla Büyü
k.maraş meb herzamanki gibi gene mala bağladı... valla full mesai yapıyorum. eğer geçmişe dönük görev tarihi vermezlerse cıngar çıkar...

Maraş meb in sitesindeki listeye göre göreve başlayıpta ekdersi yazılmayan arkadaşımız varmı acaba? Onay hala çıkmadığı için sitedeki listeye göre diğer okul tarafından göreve başlattılar. Ay sonunda ekders problem olur mu acaba. Eğer problem olursa diğer okuldaki göreve başlamamayı düşünüyorum. Sıkıntı oldukça arada gidip geliyordum şimdi görevlendirme olunca gün boşaltmak için derslerin bi kısmını diğer öğretmenlere vermeyi düşünüyorlar. Ek dersler ne alemde acaba? Ona göre dersleri vereyim ve diğer okula düzenli gidip geleyim

mert02' Alıntı:
Maraş meb in sitesindeki listeye göre göreve başlayıpta ekdersi yazılmayan arkadaşımız varmı acaba? Onay hala çıkmadığı için sitedeki listeye göre diğer okul tarafından göreve başlattılar. Ay sonunda ekders problem olur mu acaba. Eğer problem olursa diğer okuldaki göreve başlamamayı düşünüyorum. Sıkıntı oldukça arada gidip geliyordum şimdi görevlendirme olunca gün boşaltmak için derslerin bi kısmını diğer öğretmenlere vermeyi düşünüyorlar. Ek dersler ne alemde acaba? Ona göre dersleri vereyim ve diğer okula düzenli gidip geleyim

valilik onayı geldi bayramdan sonraki hafta...

kendi okulunda başlayanlar için 16 eylül, başka okuldan gidenler için 7 ekimden ihtibaren ek ders yazılacak onay o yonde.

İlk dönem btr olan arkadaşlar bu dönem btr olarak devam mı ediyorsunuz yoksa yazıyı mı bekliyorsunuz ikinci dönem için yazı ne alemde bilgisi olan var mı?

yazının çıkmasını bekliyorum hocam. Btr olarak devam edeceğiz ama yazı çıkmadan ücret vermiyorlar. sadece derslere girip gidiyorum.bu hafta çıkar inş.

Geri