Yok başkanımızın dediğini yazdım …
Bana kalırsa kader, dua, Allah’ın takdiri … şeylere inanmıyorum.
Evim deprem bölgesine uzak 3 yıllık yeni yapı kaya üzerine kurulu, deprem testi yapılmış Sıkıntı yok. İşi Allah’ın takdiri, kader .. vs. bırakmıyoruz.
Maraş depremi burada (400km Karadeniz sahili) dahi hissedildi evlerini sonradan doldurma alüvyon olan yerlerden alanlar aşırı sallanma sebebiyle deprem anında kendilerini dışarı attılar benim evde ampül bile sallanmadı.
Neden :
Kaya üzerine kurulu
Malzemeden çalınmadan yapılmış yeni yapı
Deprem testi yapılmış
Fay hattına uzak
Bu deprem bir uyarı oldu asıl büyük deprem İstanbul kapılarına dayanmış bekliyor. belki insanlar bu depremle binalarına deprem testi yaptırıp binalarını güçlendirirler yaptırmazlarsa da ölürler yapacak bir şey yok. KADER
derste izletilecek video
İstanbul , Bursa, İzmit, Kocaeli …vb. Marmara bölgesinde yaşayıp evine deprem testi yapmayan kişi ailesinin hayatıyla kumar oynuyor.
Deprem öldürmez cahillik öldürür.
Memlekette cahil çok, öğretmenler dahil.
Öğretmenler çok cahil adam harpa inanıyor Allahtan yeni kuşak 7/24 İnternet ile büyüyor anında her şeyi internetten uzmanından öğreniyor.
https://vm.tiktok.com/ZMYrvfDCq/
Bugün arkadaşla sahilde gezerken eski dindar felsefe hocamızı gördük adamı konuşturduk adam o kadar aptalca konuşuyordu ki arkadaş bana göz kırpıp hocayı tiye alıyor. Sonra hoca gittikten sonra bana dedi ki : işte bu adam bizim dersimize girdi dedi.
Toplumu aydınlatmakla görevli öğretmenler cahil.
Ülkede cehalet korkunç seviyede …
Cehalet 1
Cehalet 2
TikTok video from huseyindinlerx (@huseyindinlerx): "Celal Şengör katıldığı bir yayında bir ülkeyi cehalet yönetemez yönetirse sonuçları bu olur dedi. #celalşengör #geçmişolsuntürkiyem #önemlibilgi #depremtürkiye #bilimadamı #depremzedeler #depremtürkiye2023 #hataydeprem #kahramanmaraşdeprem...
vm.tiktok.com