e-ceylan' Alıntı:pardon ismi yanlış oldu doğrusu "ölüm yarışı "olacak
bende ızlemıstım cok guzeldı
e-ceylan' Alıntı:pardon ismi yanlış oldu doğrusu "ölüm yarışı "olacak
TÜRKÇE LERDE iseNae meorisokui jiwoogae (2004)- (A Moment to Remember) Hatırlanacak Bir Anı
Trois couleurs (Three Colours) Üç Renk
Jeux d'enfants (Love Me If You Dare) (2003) Cesaretin Var mi Aşka
Godfather serisi
oldboy
Le fabuleux destin d'Amélie Poulain (amilie)
Requiem for a Dream
aklıma gelenler bunlar devamı gelecek..gemide
mustafa hakkında herşey(bence çağan ırmağın en iyi filmi)
ne tevafuk bu başlığı görünce benim de aklıma bu iki film geldi. Uçurtma avcısının kitabını da okudum filmi daha sonra izledim. Filmiyle birleşince tam oldu çok beğendim çok etkilendim...skrn' Alıntı:Arkadaşlar en son
uçurtma avcısı
benjamin buttonun hikayesi
filmlerini izledim tavsiye ederim,
eskilderden de akıl oyunlarını mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
Bu arada psikoloji film tavsiyelerinizi beklerim.
:+1: :+1: :+1:empati52' Alıntı:prison break /gerçi dizidir ama) mükemmel ötesi.
her bölümü sinema kalitesinde.
boş sahne yok.sürekli heyecan.
ilk3r' Alıntı:No country for old men izlemenizi tavsiye ederim
Javier Bardemin filmi
Yerden göğe katılıyorum hocam cesur yüreği izleyince aynı düşünmüştüm.İlk aklıma gelenlerden biri de Oruç reistir (Barbarosun ağabeyi) tek başına ülke almıştır şehid oluşu bile başlı başına film gibidir fedakarlık ,vefa ,cesaret ,aslet hepsini barındırır.Cesur yürek kalitesinde canlandırılmış olsa muhteşem olurducesuryürek' Alıntı:Bence tüm zamanların en iyi filimi "cesur yürek" tir.
bence bizim tarihimizde filim yapılacak o kadar konu varki çek çek bitmez. biz ancak konusu aşk meşk olan dizlerden öteye gitmeyen kalitesiz filim usatları ve kalitesiz firmalrından geçilmiyor.
boteugur' Alıntı:requiem for a dream - bir rüyaya ağıt
televizyon ve uyuştucu bağımlılığı ile ilgili çok iyi bir film. en iyi 100 film içinde sıralamalarda internette ama izleyenler bir daha izlemeye dayanamam diyor yorumlarında fakat çok beğeniyorlar nasıl bir film olduğunu siz düşünün artık.tavsiye ederim son yıllarda izlediğim en iyi film.