Toplantılar Hangi Gündem Üzerine Olsun? 18 Eyl 2010, 16:49
1- MEB teknoloji eğitim ve eğitimde teknoloji kullanımı politikalarını gözden geçirmeli ve netleştirmelidir.
2- BT öğretmenleri Eğitimi, Teknoloji Fak. ve Eğitim Fak. olmak üzere 2 farklı bölüm oluşturulmalı, şuan birçok bilgisayar öğretmenliği bölümü var. (Teknik Lise Öğretmenliği ve Eğitim Teknoloğu gibi)
veya sadece Teknoloji Fakültelerinde tek bilgisayar öğretmenliği bölümü olmalı.
3- Teknik bir Müdür yardımcılığı olsun, Öncelik bilişim Teknoloji öğrt olsun.
4- Eğitim Teknoloğu (BT rehber(Formatör) öğretmen) görev tanımı yapılıp, 6 saat derse girme zorunluluğu, çalışma saatler 9:00-15:00 olacak şekilde kadro oluşturulmalı,
5- Bilişim Teknolojileri öğretmenleri meslek liselerine atanabilmeli,
6- Bilişim Teknolojileri dersi
İlköğretimde bt1,bt2,bt3 olarak 2 'şer saat
Lisede Bit1, bit2 olarak 2 'şer saat şeklinde verilmeli
Teknik liselerde bölüm bazında dersler mevcut sanırım.
7- Bilişim Teknolojileri ders programları heryıl gelişen bilişim teknolojileri ışığında güncellenmeli.
1- MEB teknoloji eğitim ve eğitimde teknoloji kullanımı politikalarını gözden geçirmeli ve netleştirmelidir.
2- BT öğretmenleri Eğitimi, Teknoloji Fak. ve Eğitim Fak. olmak üzere 2 farklı bölüm oluşturulmalı, şuan birçok bilgisayar öğretmenliği bölümü var. (Teknik Lise Öğretmenliği ve Eğitim Teknoloğu gibi)
veya sadece Teknoloji Fakültelerinde tek bilgisayar öğretmenliği bölümü olmalı.
3- Teknik bir Müdür yardımcılığı olsun, Öncelik bilişim Teknoloji öğrt olsun.
4- Eğitim Teknoloğu (BT rehber(Formatör) öğretmen) görev tanımı yapılıp, 6 saat derse girme zorunluluğu, çalışma saatler 9:00-15:00 olacak şekilde kadro oluşturulmalı,
5- Bilişim Teknolojileri öğretmenleri meslek liselerine atanabilmeli,
6- Bilişim Teknolojileri dersi
İlköğretimde bt1,bt2,bt3 olarak 2 'şer saat
Lisede Bit1, bit2 olarak 2 'şer saat şeklinde verilmeli
Teknik liselerde bölüm bazında dersler mevcut sanırım.
7- Bilişim Teknolojileri ders programları heryıl gelişen bilişim teknolojileri ışığında güncellenmeli.