KARS BTR

Kodla Büyü
Re: KARS FORMATÖRLÜK

İl Formatörünün dediğine göre;
Milli Eğitim Müdürü pek sıcak bakmıyormuş. Bakanlığa görüş sunmuşlar, haber bekliyorlarmış...

yarın ilk işim diğer illerin görevlendirme yazılarını sendika başkanına vermek olacak. Bakalım bir işe yarayacak mı...

ozaman kars'ta okullarda bizden bir iş yapmamızı beklemesinler. Dersime girip çıkarım okuldaki hiçbirşeye elimi sürmem bende..

il milli eğitim müdürünün sıcak bakmadığını bende duydum.normlar düzenlenmeden bu sıkıntıları hep çekeceğiz gibi arkadaşlar adamların insafına kaldık.derse girer
çıkarım demekle olmuyor okulların bize ihtiyacı var idareyle aram çok iyi şimdi herhangi bir görevde başınızın çaresine bakın diyerek sıyrılmam çok zor.formatörken hiç mi değilse emeğimizin karşılığını alıyoruz.2-3 okul gezmek istemiyorum inşallah düzelir.
Sarıkamıştan selamlar.

hocam ben okulda olduğum saatlerde yardım yaparım ama tutup derslerim bittikten sonrada okulda kalmam. Formatörlüğü bende o yüzden istiyorum. Madem iş yapacam bari ek dersimi alırım düşüncesi vardı. Ama olmazsada ben okulda iş yapmam

İl Mem'de atama şubesinden biriyle görüştüm bu yıl görevlendirme olmayacak dedi ve telefonu kapattı hemen.Artık ne olur bilinmez ama bu kadar il görevlendirme yapabiliyorsa demekki sakıncası olan bir durum ortada yok.Sendikalı olan arkadaşlar sendikaları yardımıyla bu durumu il mem'e duyurabilirlerse iyi olur.

Aslında benim kanaatim formatörlüğün tamamen kalkması,yalnız öyle bir duruma geldikki dersimiz olmadığı için formatörlüğe mecbur kaldık.Dileğim branşımızın sorunlarının çözülmesi,çözülmüyorsa da branşın kaldırılıp başka bir alan seçebilme şansının tanınması.Yoksa bu işin sonu pek yok gibi gözüküyor.

Buradan haberleşelim arkadaşlar yeni bilgiler alırsak paylaşalım.
Herkese selamlar.

Benzer durum elazığda da vardı. Müdür bey sıcak bakmıyormuş ancak cuma günü yapılan müdürler toplantısında bakanlıktan yapılacağına dair bir yazı geldiğini ve yetiştirebildikleri en kısa sürede yapacaklarını söylemiş. Bana söyleyen bir müdür akrabamdı. Kendi okul müdürüme de sordum o da aynı şeyi söyledi. Bizim meb müdürü de kesinlikle bakanlıktan olumlu bir görüş olmadan yapılmayacak fln demişti. Zannediyorum ki karsa da gitmiştir benzer yazı siz pazartesi bir sorun derim hocam.

ben p.ertesi sendika yetkilisini arayacam diğer illerde alımlarım yapıldığını söyleyecem, bakalım bize nasıl dönecekler.

passeul hocam,

bilgi kesin mi, tam olmuyacak diye halk eğitimden kurs ayarlamaya çalışıyordum ben de :)

mahmutemre2211' Alıntı:
passeul hocam,

bilgi kesin mi, tam olmuyacak diye halk eğitimden kurs ayarlamaya çalışıyordum ben de :)

Kesin hocam,
iki üç müdürden daha sordum aynı şeyi söylediler. Zaten elazığda yapılamamsının sebebi meb müdürüydü. Kendisi söylemiş yapılacak diye bende sizin gibi bekliyordum çünkü. Şu belirsizlikten temelli kurtulacak bir yol umarım en kısa sürede bulunur, tek duam bu. Bıktık herşyden artık...

teşekkürler passeul hocam,

bir de ben madendeyim, yeni okulumuza taşındık, bilişim sınıfımız var ama henüz bilgisayarlar gelmedi, gelecek deniliyor, acaba görevlendirme yapılır mı?

Bir de diyelim yapılmazsa, geçen seneki gibi başka bir okulda görevlendirme olur mu bu sene acaba?

Hocam görevlendirme mevzusunda Meb müdürü biraz sıkıntı çıkarıyor. Benim bulunduğum okulda da bt sınıfı yok ama müdür ısrarla ben görevlendirmeyi yaptırırım diyor geçen senelerde yaptırmış çünkü.Bakalım hakkımızda hayırlı, bildiğim tek şey böyle başka bir mesleğin olmadığı..

maalesef böyle bir meslek gerçekten yok :(

hakkımızda hayırlısı hocam, sonuçta bilgisayarlarımız belki 10 güne belki 2 aya gelecek, ve sonuçta onların kurulumları gerekecek, eğer görevlendirmemi yapmazlar ise, veya başka okulda yapmazlarsa isyan bayrağını açmaya devam ederim, 2 haftadır elimi işlere sürmüyorum çok sinirliyim bu duruma,

Hocam şu 4+4 mevzusundan dolayı benim okulum değişti, gittiğim okulda bt sınıfı olmadığı halde sınıf öğretmenlerinden birini formatör yapıyorlarmış, geçen yıl müfettişler sormuş bilgisayar hocası olsa neyse de bilgisayarcı bile değil bt sınıfı da yok diye müdür bey ihtiyacımız var demiş ve sanırım sorunu kendisi halletmiş bana söylediği sorumluluk bende hocam herhangi bir sıkıntı olmaz diye, sizin durumunuz daha farklı bt sınıfı kurulacaksa sıkıntı çıkarmazlar diye düşünüyorum, hala yeni lab kuruyorlarmı bu kadar btcileri sevmeyen bir bakana rağmen, bir bilgisayarcı çok fena canını sıkmış bizim bakanın bence bize hiç ısınamadı adam :)

valla hocam bt sınıfı okul planında var, sınıfım var, bilgisayarlar gelecek deniliyor ama durum ne olur bilinmez tabi, belki fatih projesi olacak ne de olsa diye benim sınıfı başka amaçla kullanabilir,

Bende o zaman liseye formatör olurum ne yapalım :)

passeul hocam,
bakanlıktan gelen yazı veya ilin görevlendirme yazısı eline geçince buraya eklersen sevinirim.

ben sitede formatorluk başvurusu alan illerin isimlerini ve resmi üst yazılarını sendika temsilcimize ilettim onlar il milli eğitim müdürüne iletmişler. Sanırım ileriki günlerde ilan çıkacakmış dediler.

akdenizkanki' Alıntı:
ben sitede formatorluk başvurusu alan illerin isimlerini ve resmi üst yazılarını sendika temsilcimize ilettim onlar il milli eğitim müdürüne iletmişler. Sanırım ileriki günlerde ilan çıkacakmış dediler.

emeğiniz için teşekkürler hocam. peki garanti diyebilir miyiz? yani sıcak bakmıyormuş önceden ikna falan mı olmuş şimdi milli eğitim müdürü. ben ona göre okulda ders saatlerinde değişiklik yapacam.

doomsday2589' Alıntı:
akdenizkanki' Alıntı:

emeğiniz için teşekkürler hocam. peki garanti diyebilir miyiz? yani sıcak bakmıyormuş önceden ikna falan mı olmuş şimdi milli eğitim müdürü. ben ona göre okulda ders saatlerinde değişiklik yapacam.

hocam onun garantisini veremem sadece ilettik, formatörlük alan illerin üst yazılarını verdik dediler. Bundan sonra milli eğitim müdürünün fikrini değişmiş gördüklerini söyledi. Büyük bir ihtimalle olur dediler ama, son sözü yine milli eğitim müdürü söyleyecek. Bende derslerimi her ihtimale karsı alacam formatörlük olursa fazladan aldığım dersleri diğer hocalara vereceğim.

Arkdaşlar Fatih projesınde bızlere ıhtıyacı olduklarından formatorluk ha geldı ha gelecek onların korunumu bakımı ders vıdeo ıcerıklerının durmadan guncellenmesı vb. seylerı arkadasımız mudur beye ıletmıs o da biraz yumusamıs buyuk ıhtımal olcak bu iş

Geri