KARS BTR

Kodla Büyü
Re: KARS FORMATÖRLÜK

Merhaba arkadaşlar atama şubesinden aldığım bilgiye göre haftaya il koordinatörümüzle birlikte mem müdürümüzle görüşme yapılacakmış olumlu veya olumsuz bir cevap bildirilecekmiş.Kesin bir durum yok hala.
Olumsuzda olsa bir görüş bildirmelerinin bizi belirsizlikten kurtaracağını düşünüyorum.

Olacakmış dedi bana sendika başkanımız müdürle konuşmuş ama sanırım sadece bilgisayar öğretmenlerini yapacakmış

mrb arkadaşlar. Kars'ta maalesef birçok bilişim teknolojileri öğretmeniyle bir araya gelemedik. sendika yoluyla bu işi halletmeye çalıştık. 2 farklı sendikanın görüşme sonuçları benzerdi, bu aralar duyuruya çıkacağını söylediler. Fakat bugün bir arkadaş il koordinatörü ile görüşmüş, sadece fatih projesinin uygulanmaya başlandığı yani sadece 8 okulda(liselerde) görevlendirme yapılacağını söylemiş il koordinatörü. Eğer böyle bir saçmalık olursa duyuruyu takip edelim, gerekirse bir araya gelerek milli eğitim müdürüyle görüşelim.

malesef ortaokullarda görevlendirme yok sadece liselerde o da kars genelinde 23 tane var. Fatih projesi ortaokullara gelene kadar böyle olacak umarım en kısa sürede gelir

meslekten soğutuyorlar resmen zorla görevlendirme mi olur... 18 saat dersim var çokta umrumda değil liselerde çalışmak.
4 gün kendi okulumuz+ 1 gün rehberlik lise olur diye düşünmüştüm. bakalım belki formatörlük heveslisi diger branşlardan vardır belki liselerde.

btr için yazı çıkmış üç okulu tercih yapmyalanarlı başvurusu dikkate alınmayacakmış

Sevgili arkadaşlar.
Sizlerden 3 tercih istediğimiz doğrudur. Bu 3 tercihin en az 1 tanesi fatih projesi kapsamındaki okullardan birisi olması gerekiyor. Bunun nedeni, yazıyı dikkatle incelediyseniz fatih projesi okulları tamamlanmadan diğer okullara görevlendirme yapamıyoruz. Öncelikli değerlendirilecek seçenekler okulunuz ve fatih okullarından yapmış olduğunuz tercihtir. 3. tercih ise tercih ettiğiniz okullarda bir sıkıntı yaşanması durumunda değerlendirilmek üzere istenmiştir. Eğer okulunuzda aktif çalışan BT laboratuarınız varsa büyük olasılıkla ya kendi okulunuz ya da fatih projesi okullarından birisi gelecektir.Geçen yıllardaki tercih formlarında karşılaştığımız en büyük sıkıntı bir çok arkadaşın tek tercih yaparak göndermesiydi. Bu durum yeni görevlendirme türünde hem size hem de bizlere sıkıntı yaşatacağı için 3 tercih zorunluluğu getirdik. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
Herhangi bir desteğe ihtiyacınız olur ya da sorunuz olursa resmi yazı üzerinde iletişim adresim bulunuyor, bana ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar...

Her sene olduğu gibi bu sene de bir aksama söz konusu arkadaşlar. başvuru sonuçlarında henüz bir gelişme yok. Bekleyelim bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz...

Geri