by.BaCTeRY
Aktif Üye
bana yol gözüktü :cry: behlül resen kaçar
Hocam ben de 6 sene fazlaydım. okulunda artık dersten dolayı norm varsa fazla olursun. ama 21 saat varsa olmaman lazım benim bildiğim bu. kaç saat dersiniz var?mekrel' Alıntı:bölge normuna takılıyorsunuz.. örneğin bölge normu beş ise ve ilçede 8 öğretmen varsa 3 öğretmen hizmet puanına göre norm fazlası olur.. benim gibi
Hocam norm olayında ilçeye mi bakıyorlar okula göre mimekrel' Alıntı:bölge normuna takılıyorsunuz.. örneğin bölge normu beş ise ve ilçede 8 öğretmen varsa 3 öğretmen hizmet puanına göre norm fazlası olur.. benim gibi
bulunduğunuz yerde ihtiyaç yoksa zaten tayin isteyemezsiniz ki hocam.. okulunuzda kalın işinize bakmaya devam edin.. ama ihtiyaç olup da sizi resen başka okula gönderirlerse bilemem.. ben tercih yapmayı düşünmüyorum.. bekleyip görecez artık..bilöğretmen79' Alıntı:Okulumda tek öğretmenim BTR değilim, 14 saat dersim var ama seneye en az 18 saat dersim olacak.Geçen sene de 16 saat dersim vardı.Sorun yoktu.Bu sene 14 saatle norm fazlası olmuşum tayin istemeyi düşünmüyorum.Çünkü bulunduğum yerde ihtiyaç da yok.Zaten bu okula da norm fazlası olarak geldim.Görevlerndirme çıkartarak ders tamamlama yapamıyor muyuz.Yani görev yerimiz aynı kalıyor 21 saati tamamlamak için de başka okula görevlendirilemiyor muyuz? Çünkü seneye ders sayım kesin artacak bir sene için de tayin istemeyi düşünmem açıkçası
Hocam ben okulda norm fazlası degilim ama ilçede Norm fazlası oldum. Fakat benden daha düşük hizmet puanı olan kişiler var neden onlar norm fazlası degilde ben?mekrel' Alıntı:bölge normuna takılıyorsunuz.. örneğin bölge normu beş ise ve ilçede 8 öğretmen varsa 3 öğretmen hizmet puanına göre norm fazlası olur.. benim gibi
hocam özür grubunda tek ön şart stajerliktir. stajerliğiniz kalktı ise her özür grubu atamasında tayin isteyebilirsiniz.erdem175' Alıntı:O değilde yarıyıl tatilinde eş durumu olursa ,norm fazlası olarak şimdi başka kuruma tayin olanlara sorun çıkarmazlar değil mi ? Bazıları re'sen atanırsan eş durumunda sıkıntı olmuyor ama kendin tercih edersen bir yıl çalışmak zorundasın o kurumda diyor bu konuda bilgisi olan var mı?
bu soruyu ben de merak ediyorumgazi57' Alıntı:Hocam ben okulda norm fazlası degilim ama ilçede Norm fazlası oldum. Fakat benden daha düşük hizmet puanı olan kişiler var neden onlar norm fazlası degilde ben?mekrel' Alıntı:bölge normuna takılıyorsunuz.. örneğin bölge normu beş ise ve ilçede 8 öğretmen varsa 3 öğretmen hizmet puanına göre norm fazlası olur.. benim gibi
Hocam onlarla siz aynı bölgede değilsiniz demekki ya da ders saatiniz onlardan düşük.poet' Alıntı:bu soruyu ben de merak ediyorumgazi57' Alıntı:Hocam ben okulda norm fazlası degilim ama ilçede Norm fazlası oldum. Fakat benden daha düşük hizmet puanı olan kişiler var neden onlar norm fazlası degilde ben?mekrel' Alıntı:bölge normuna takılıyorsunuz.. örneğin bölge normu beş ise ve ilçede 8 öğretmen varsa 3 öğretmen hizmet puanına göre norm fazlası olur.. benim gibi
bölge normu hangi okulda daha fazla ders var ise o okula mı veriliyor?eses' Alıntı:Hocam onlarla siz aynı bölgede değilsiniz demekki ya da ders saatiniz onlardan düşük.poet' Alıntı:bu soruyu ben de merak ediyorumgazi57' Alıntı:Hocam ben okulda norm fazlası degilim ama ilçede Norm fazlası oldum. Fakat benden daha düşük hizmet puanı olan kişiler var neden onlar norm fazlası degilde ben?mekrel' Alıntı:bölge normuna takılıyorsunuz.. örneğin bölge normu beş ise ve ilçede 8 öğretmen varsa 3 öğretmen hizmet puanına göre norm fazlası olur.. benim gibi