kayserili_3887
Üye
başvuru süresi hangi tarihler arasında acaba ?
caya' Alıntı:bu ne ya her yıl aynı şeyi yapıyorlar bugün mü d yard ek ders seninki ne olacak yazın yok nasıl yapacaz ek dersini bi seninki kaldı diyo daha gelmedi görevlendirme yazısı pazartesi başvurduk iyi tamam da,
bi tek kayseri mem in mi işi yoğun belirsizliğinizde debelenin diyolar,
caya' Alıntı:yazı olmadığı için ek dersim yapılmıyor ne güzel idare ne güzel mem enayi ben
YusufULUCANLAR' Alıntı:caya' Alıntı:yazı olmadığı için ek dersim yapılmıyor ne güzel idare ne güzel mem enayi ben
hocam bu ay ek dersinizi mevcut girdiğiniz saat üzerinden alırsınız. Eğer haftada 18 saatten az ek ders alıyorsanız ve okulda formatör gibi mesai yapıyorsanız yazı geldikten sonra alırsınız. Bu gecikme de en fazla bir ay olur. Geçen yıl formatörlük yazısı gelene kadar formatör gibi çalışıp girdiğim ders saati üzerinden ek ders aldım. Yazı gelince ek bir çizelge hazırlanıp ücretimi aldım. Dert etmeyin.
caya' Alıntı:yazı olmadığı için ek dersim yapılmıyor ne güzel idare ne güzel mem enayi ben
ronn' Alıntı:YusufULUCANLAR' Alıntı:caya' Alıntı:yazı olmadığı için ek dersim yapılmıyor ne güzel idare ne güzel mem enayi ben
hocam bu ay ek dersinizi mevcut girdiğiniz saat üzerinden alırsınız. Eğer haftada 18 saatten az ek ders alıyorsanız ve okulda formatör gibi mesai yapıyorsanız yazı geldikten sonra alırsınız. Bu gecikme de en fazla bir ay olur. Geçen yıl formatörlük yazısı gelene kadar formatör gibi çalışıp girdiğim ders saati üzerinden ek ders aldım. Yazı gelince ek bir çizelge hazırlanıp ücretimi aldım. Dert etmeyin.
o nasıl bişey kardeş. Kim yapar kim kabul eder bunu
:?: :?: :?:YusufULUCANLAR' Alıntı:Onay ne zaman çıkacak bilgisi olan arkadaş var mı?
ecezehra' Alıntı:Alpay hocam siz nasıl yorumladınız çalışma saatlerini. Herkes farklı farklı yorum yapiyor. Kafalar iyice karıştı.
the_korsan' Alıntı:Hocam tercih aşamasında tercih edilebilecek olan fatih okullarının listesi, örneğin btcisi olan/btcisi olmayan şeklinde ilden çıkacak duyuruya eklenmesi gibi bir ihtimal yoktur fakat siz yada ilçedeki arkadaşların ilçe mem, bitefo yada fatih sayfalarında bu bilgileri - bu okulları paylaşmanız yerinde olabilir.
gelişme yok galiba enazından yazı bugün ilçelere gelebilse pazartesi ona göre okula gelsek
ecezehra' Alıntı:gelişme yok galiba enazından yazı bugün ilçelere gelebilse pazartesi ona göre okula gelsek
daha uzun süre eski sisteme göre devam edeceğiz galiba
hocam kayseride 17 eylülden beri formatör gibi çalıştık. Ekdersimizde ona göre yapıldıYaaa bu işin ekdersi nasıl gelecek ki.
Benim 10 saat dersim var haftada 2 günüm boş şuan, şimdiye kadar okula geldim hep, ama bu iş böle uzayıp gidecekse, ek derste alamayacaksak bari normale mi dönsek ki, 15 saat maaş karşılığı çalışmakmı mantıklı, formatör gibi davranmakmı, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni gibi davranmak mı ?
Siz ne yapıyorsunuz ?
ecezehra' Alıntı:hocam kayseride 17 eylülden beri formatör gibi çalıştık. Ekdersimizde ona göre yapıldıYaaa bu işin ekdersi nasıl gelecek ki.
Benim 10 saat dersim var haftada 2 günüm boş şuan, şimdiye kadar okula geldim hep, ama bu iş böle uzayıp gidecekse, ek derste alamayacaksak bari normale mi dönsek ki, 15 saat maaş karşılığı çalışmakmı mantıklı, formatör gibi davranmakmı, Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeni gibi davranmak mı ?
Siz ne yapıyorsunuz ?