Nazmi toker ve nurettin hocam.
hocama katılıyorum. bende eşimin çalıştığı okula tayin istedim zamanında. tabi okuldan tanıdığı olan bir bilgisayarcı arkadaşımız beden eğitimi öğretmenini hanımın yanına yollamış senin eşinin hiç şansı yok benim arkadaş bilgisayarcı 200 puanla burayı istedi gibi muhabbetler. bende he he dedim. yazdım ilk tercih çıktı. listeye baktım en yüksek puan bende. bizim başka bir arkadaşta yine böyle söylentilerden bi sonraki sene yazmamış benim okulu. bir baktı ondan düşük puanlı arkadaş geldi. bana göre banka soymaya gerek yok, bu tür yanlış bilgilerle insanları kandırmakta aynı şey. sessiz kalan arkadaşlara lafım yok. ister paylaşır ister paylaşmaz. ama yanlış bilgi vermek ne demekfurkan35' Alıntı:Haci bunlar taktik borsadaki donen dolaplara benziyor.piyasalari tedirgin etmeye gerek yok.yazacan gelirse gelir...karsi tarafi yalandan korkutmaya gerek yok.50 puani var adamin 100 diyor mesela.paylassa ne kadar guvenirsin.sanal sonucta adam bol keseden atar hadi bogaza karsi gelin cay icelim desen o kadar takipci icin cay bahcesi olur mu.cem yilmazin espirisi gibi.nereyi yazmak istiyorsaniz yazin orayi...kismettir bu isler... :mrgreen:
valla hocam her gittiğimiz okula öyle böyle bt sınıfı kuruyoruz, bir tane de buraya uğraşırız artık.SoNMeZ' Alıntı:Nurettin ozturk u ev yakinligindan biz de dusunduk ama bt sinifi yokmus hocam.
Hocam, benim il içi çıktı. Kararname yok piyasada. Kararnamelerin durumunu merak ediyorumBuzkırıcı' Alıntı:Hocam Kayseri-İncesu Osmangazi Ortaokulu var dün gezdik şahane bir okul asfalta 150m asfalta sıfır.Herhalde fatih projesi kapsamında.
Cuma günü ildışına garanti açılacak.
Hangi ilçe hocam?Buzkırıcı' Alıntı:Hocam ilçelerde farklılık olabilir kararname pzt günü geldi hem de okula