Kayseri Opel servis Önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan i.d.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

i.d.

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kayseri ye yeni geldim. Kayserili arkadaşlar bildiğiniz iyi Opel servisi var mı?

Hocam benim bildiğim inciroğlu var kayseri ankara tarafı girişte shellin yanında. Ben arabamı oradan aldım ancak servisine götürme fırsatım olmadı. Tabi bu dediğim yetkili servis.

Hocam Özel servis arıyordum. yetkili servislerin işçiliği çok pahalı oluyor

i.d.' Alıntı:
Hocam Özel servis arıyordum. yetkili servislerin işçiliği çok pahalı oluyor

Sadece işçilik değil her şeyi pahalı. 2004 model arabamın baskı balatasını 1300-1400 gibi bir fiyata değiştiriyorlar.
Allah yardımcımız olsun

hocam yeni sanayide ıhlamur köprüsünün ilerisinde yapı kredi arkasında merkez otomotiv var.Opel servisinde çalışmış ustaları var. sadece opele bakıyor. ne zaman gitsem full araba var .fiyatlar normal ben tavsiye üstüne gittim aracı 2 seneden beri oraya yaptırıyorum. servise gidip kazık yeme

İncirioğlu mu aman Allah muhtaç etmesin onlara, adamlar kayseri de tekel gibi, opel, honda, citroen, fiat, pejo, kia her şey adamlarda...
Opkay (opel kayseri) oto, yakın bir arkadaşın bacanağı çalışıyor burada, ismi osman usta... Eğer giderseniz benim arkadaşın adı Hüseyin, onun adını söylersiniz.
( yerini de sordum Yeni stadın karşısında yeni bir sanayi camii yapılıyormuş, o caminin yanındaymış )

Sistem oto var, tanışırız ustalarla ben ufak tefek şeylere yıllardır oraya uğrarım genelde oto elektrik ve yan ürünler ağırlıklıdır ama mekanik bölümleri, ustası da var..

ama opelim nete de kulak vermek gerek, bir dolaşırsınız hangisi hoşunuza giderse..

BBNET
Geri