Aşağıda paylaştığım gibi cümlelerle sürekli karşılaştığımız için benim hassas davranıp yanlış algılamam olabilir Hocam.
Hocam burada paylaşılan bir düşünce ya da tüzel, gönüllü çalışan bir kuruluşun görüşü bulunmuyor, basit bir mevzuat bilgisi yazmışım.
Derneğin 1080 öğretmen ile hazırladığı bir BTR görüş yazısı var, fırsat bulduğumuz ortamlarda kendi kişisel görüşlerimizi değil çalışmalarımızın sonuçlarını paylaşmaya gayret ediyor, destek sunan 1080 öğretmenin görüşlerini raporlamak için "birkaç kelimeyi bir araya getirmeyi" başardığımızı umuyorum.
Yukarıdaki gibi belki benim yanlış algılamamdır diyerek aynı cümleleri bir kere daha yazıyorum
Hocam kendi adıma bilgi paylaşırken bile ithamlarla karşılaşıyoruz. "iki cümleyi bir araya getimekten aciz" diyerek BTE Derneği için hatta fark etmeden BT Eğitimcileri için bir algı oluşturmaya çalışıyorsunuz sanırım.
Burada ya da atama bekleyen gençlerin gruplarında ne zaman bir mağduriyet olsa konunun BTE Derneğine gelmesini, BT Eğitimcilerinin her şeye rağmen birbirine düşmeden saygıyla BT eğitimi ve eğitimde teknoloji kullanımı adına bir arada kalmayı başardığı ve birlikte bir şeyler ürettiği önemli bir grup olarak çalışması olduğunu düşünüyorum.
Yazılanlar çizilenler bizim motivasyonumuzu ya da bizlerle birlikte üreten gayret gösteren arkadaşların algısını değiştirmiyor ama BTE Derneğinin kapısından bile girmeyen, bir çayımızı içmemiş, etkinliklerimize katılmamış biri olursa ve sadece mesajlardan tanımaya kalkan insanlar olursa o zaman yanlış algı oluşabilir.
Toplumdaki ihtiyacın büyük, hepimizin beklentilerinin yüksek olduğunu biliyoruz. Ders yükümüz, bilgimiz, enerjimiz, gücümüz yettiği sürece de gönüllü olarak çalışmaya gayret edeceğimizi umuyorum.
Bunu yolunuz Ankara Genel Merkezimize ya da Kahramanmaraş il temsilciliğimize düşerse çay içerken konuşmak ya da etkinliklerimize(ya da arka planda bizim olduğumuz etkinliklere) katıldığınızda eminim daha fazla fikir edinmenize imkan sağlayacaktır.