Hocam barkod sayısı derken; her kitap için mi? Yani kitap sayısı kadar barkod mu?
İsterseniz öyle. İstemezseniz barkod no el ile kitabın içine yazıp öyle kayıt yapabilirsiniz.
Hocam barkod sayısı derken; her kitap için mi? Yani kitap sayısı kadar barkod mu?
Hocam merhabalar. Programınızı okulumuz için kullanmak istiyoruz ancak Argox marka aldığımız barkod okuyucu barkodları okuyamadı. Sizden ricam acaba bu barkodların standartını hangisine göre yaptınızı paylaşırsanız çok sevinirim (EAN 8, EAN 13, Code 39, .. gibi).
https://bitbucket.org/svdemir/kutuphane/Guzel olmus hocam. Kodlarini paylasabilirmisin
Maalesef. Zil programı üzerinde çalışıyorum.Hocam çok güzel program elinize sağlık bir tanede soru bankası programı yapabilirseniz harika olur.
Hocam ofisi 64 bit kursanız, sorun işletim sistemi ve ofis arasındaki uyuşmazlıktan kaynaklanıyor.Windows 10 x64 Home Single Language
Office 2010 32 bit yüklü.
OLEDB hatası için komut satırı üzerinde D:\KUTUPHANE\AccesDatabaseEngine_x64.exe /passive kurdum. Excel'den kitap aktarma çalıştı. Ancak Word-Excel vs. her açılışta Nesne kitaplıklarınızdan birisi eksik ya da bozuk. diye uyarı çıktı her açılışta. Excel-Word her açılışta onarma işlemi yapıyor ama çözüm olmuoyor. Çözüm için microsoft'un sitesinde "Bilgisayarınızda Office 2010 32-bit sürümü yüklü ve yüklü Microsoft Access Database Engine 2010 64-bit sürümü de varsa bu sorun oluşur. Bu ürünler aynı "bit genişliği." olmadığı için bu ürünleri birleşimi desteklenmiyor". şeklinde yazıyordu. 64biti kaldırdım, 32bit office için 32bit accessdatabase kurdum. OLDB hatası tekrar başladı.
64 bit ofis yoktu bende, nette olanlar da hep katılımsız şekilde. gıcık oluyorum ama katılmsızı manuele dönüştürüp kurdum. Sorun çözüldü.Hocam ofisi 64 bit kursanız, sorun işletim sistemi ve ofis arasındaki uyuşmazlıktan kaynaklanıyor.
barkod okuyucuyu kullanamamak kötü oldu, aldırmıştımEAN13 ama programın barkod okuma özelliği yok malesef.
barkod okuyucuyu kullanamamak kötü oldu, aldırmıştım
Daha once barkod no verdigimiz (elle girilen 4 adet barkod no kismi) barkordlari yazdır dedigimiz yazdigimiz barkodlarin son hanesi degistiriyor.Yardimci olurmusunzbarkod sayısını girip istediğiniz gibi barkod yazdırıyorsunuz. Daha sonra kitap eklerken barkod no ları kullanarak ekleme yapabilirsiniz.
İsterseniz daha önce barkod no vermiş olduğunuz kitabın barkodunu yazdırabilrsiniz.
hocam barkod no 7-8 haneyi geçince sorun oluyor. Barkod kısmı biraz göstermelik oldu ileriye dönük bir şeyler yapılabilir mantığıyla. Barkod numaralarını küçük girerseniz sorun çözülür, yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışayım.Daha once barkod no verdigimiz (elle girilen 4 adet barkod no kismi) barkordlari yazdır dedigimiz yazdigimiz barkodlarin son hanesi degistiriyor.Yardimci olurmusunz
Tamam.Tesekurler.Programin kendisinin 5 haneli olusturdugu barkodu once olusturup kitaplara yapistirip bu barkodlari programa girmek daha dogru olur sanki.hocam barkod no 7-8 haneyi geçince sorun oluyor. Barkod kısmı biraz göstermelik oldu ileriye dönük bir şeyler yapılabilir mantığıyla. Barkod numaralarını küçük girerseniz sorun çözülür, yine sorun olursa yardımcı olmaya çalışayım.
Barkod kısmındaki sıkıntılardan bir tanesi şu: Program standart bir satira 4 barkod yazdıriyor buna uygun yapışkanlı barkod etiketini bulup yazdirmak zor. keske bunu degiştirebilseydik.Bu konuda programi biraz duzenleme şansiniz yokmu?Tamam.Tesekurler.Programin kendisinin 5 haneli olusturdugu barkodu once olusturup kitaplara yapistirip bu barkodlari programa girmek daha dogru olur sanki.
Barkod kısmındaki sıkıntılardan bir tanesi şu: Program standart bir satira 4 barkod yazdıriyor buna uygun yapışkanlı barkod etiketini bulup yazdirmak zor. keske bunu degiştirebilseydik.Bu konuda programi biraz duzenleme şansiniz yokmu?