örnek bir excel dosyası yüklermisiniz onunla deneyeyim.Toplu öğrenci ekleme neresinde sayın hocam rica etsem söyleyebilir misiniz?
örnek bir excel dosyası yüklermisiniz onunla deneyeyim.Toplu öğrenci ekleme neresinde sayın hocam rica etsem söyleyebilir misiniz?
İsteğinizi not aldım hocam en kısa sürede eklemeye çalışacağım. Kodlar için git repo adresini paylaşacağım.Elinize sağlık hocam sanırım bir de sizin yaptıgınız kütüphane programı vardı onda istatistik silme yok ekleyebilir misiniz. Bir de bu kütüphane programının kodlarını paylasırmısınız biz de geliştirsek kendimize göre size de uyar mı?
Tabiki hocam.Hocam izniniz olursa okul sitemde paylaşabilir miyim? Teşekkür ederim
TEşekkürler hocam beklemedeyiz.İsteğinizi not aldım hocam en kısa sürede eklemeye çalışacağım. Kodlar için git repo adresini paylaşacağım.
Merhaba hocam programınızı yeni keşfettim gerçekten çok kullanışlı olmuş, elinize sağlık... Fakat görüşmeleri kaydetme konusunda sıkıntı yaşıyorum. Tüm öğrencileri yüklemeden önce bir öğrenci kaydederek deneme yaptım. Daha sonra görüşme kaydı girdiğimde böyle bir ekran çıktı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hayır hocam .Net (C#)Daha bakmadım da java ile mi yaptın?
elinize sağlık hocam. ben farklı bir yerden sormak istiyorum müsadenizle. Şerit yapmışsınız ya menü olarak; eklenti mi o? yada hangi araç?Merhabalar kendi okulum için hazırladığım basit rehberlik servisi kayıt programını paylaşmak istedim, belki kullanmak isteyen olabilir.
Program tam olarak hazır değil analiz kısımları üzerinde çalışıyorum, bittiğinde kodları da paylaşacağım.
Program da gördüğünüz eksikler ve eklemek istedikleriniz olursa vakit buldukça düzeltmeye çalışırım. Sağlıcakla.
Ayrıca kocasinan ram hazırladığı uygulamadan çok yararlandım kendilerine buradan teşekkür ederim, yazmayı unutmuşum.
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing
elinize sağlık hocam. ben farklı bir yerden sormak istiyorum müsadenizle. Şerit yapmışsınız ya menü olarak; eklenti mi o? yada hangi araç?
2017 kullanmıyorum okulda mecburen 2010 kullanıyoruz makineler biraz eski olduğundan. 2017 toolbox 'ta var nmı?Sanırım Ribbon Menü hocam.
Eline sağlık @svdemir hocam
Hocam visual studio bu kontrol yok. Codeproject gibi sitelerden açık kaynak kodlu projeden aldım.2017 kullanmıyorum okulda mecburen 2010 kullanıyoruz makineler biraz eski olduğundan. 2017 toolbox 'ta var nmı?
teşekkürlerHocam visual studio bu kontrol yok. Codeproject gibi sitelerden açık kaynak kodlu projeden aldım.
Hocam öncelikle çok teşekkürler, arkadaşım sayesinde yeni gördüm kesinlikle çok işime yarayan bir program oldu; ancak yaşadığım bir sıkıntı var. Toplu öğrenci ekleme kısmında şablona uygun şekilde hazırlayıp öğrencileri ekliyorum, kayıt oldu uyarısını alıyorum. Toplam kayıtlı öğrenci sayısı da değişiyor ekranda o an ancak herhangi bir yan menüye geçtiğim anda toplu eklediğim liste kayboluyor. El ile tek tek öğrenci eklediğimde böyle bir şey olmuyor, o açıdan çok rahat ama toplu listelerimi defalarca denemem rağmen sıfırlıyor. Nedendir, nasıl halledebilirim?