Hocam salı günü deneyebilirim. Ama bugun yarin evdeki bilgisayarimdam da denerim. Siz ne zaman yükleyebilirsinizHocam drive yeniden yükleyeyim. Ne zaman deneyebilirsiniz?
Hocam salı günü deneyebilirim. Ama bugun yarin evdeki bilgisayarimdam da denerim. Siz ne zaman yükleyebilirsinizHocam drive yeniden yükleyeyim. Ne zaman deneyebilirsiniz?
Hocam yeniden yükleme derken değişiklik yapıp mi yükleyeceksiniz. Merak ettim. sonuç alabilirsek faydalı olacak inşallah.Hocam drive yeniden yükleyeyim. Ne zaman deneyebilirsiniz?
Maalesef hocam. haddimi aşarak söylüyorum hocam Pardus filan boşverin Windows 10 kullanın bence.
Hocam tarih olan yeni derleyip attım. Eski uygulamada bende çalıştı buda çalışıyor bir daha dener misiniz? Sorun olursa tekrar yazın yeniden bakayım.Hocam yeniden yükleme derken değişiklik yapıp mi yükleyeceksiniz. Merak ettim. sonuç alabilirsek faydalı olacak inşallah.
Hocam salı günü deneyebilirim. Ama bugun yarin evdeki bilgisayarimdam da denerim. Siz ne zaman yükleyebilirsiniz
Hocam bu yeni tarihli klasör ile evdeki bilgisayarımda denedim oldu. Pazartesi okulda da deneyip size yazarım. Inşallah okulda da olur. Teşekkür ederim.Hocam vakit bulamadım, tarih olan yeni derleyip attım. Eski uygulamada bende çalıştı buda çalışıyor bir daha dener misiniz? Sorun olursa tekrar yazın yeniden bakayım.
https://drive.google.com/drive/folders/1K_f_i27u4p9AmmbLaIGSF_g1NoBUeb6H
Hocam bu yeni tarihli klasör ile evdeki bilgisayarımda denedim oldu. Pazartesi okulda da deneyip size yazarım. Inşallah okulda da olur. Teşekkür ederim.
Hocam yeni tarihli klasörü indirip denedim olmadı maalesef. dll hatası verip aynı ekran geliyor.
Hocam resim yükleyebilir misiniz? Detaylı inceleyeyim.
Hocam dün 8.1 yüklü akıllı tahtada boş ekran geliyor. En altta ekran klavyesi ve tahtayı kapat mevcut aşağıdaki mesajdaki gibiHocam resim yükleyebilir misiniz? Detaylı inceleyeyim.
Hocam dün 8.1 yüklü akıllı tahtada boş ekran geliyor. En altta ekran klavyesi ve tahtayı kapat mevcut aşağıdaki mesajdaki gibi
Hocam direk exeye tıklayınca ne hata veriyor. Birde drive tarih olan dosyayı indirdiniz değil mi?Ekli dosyayı görüntüle 64266
Ekli dosyayı görüntüle 64267
Hocam önce dll hatası verip ardından boş ekran geliyor. Windows10 yüklü chrome güncel.
Hocam nasıl etsek acaba. İlk defa böyle oldu. kilit.exe.config dosyasını not defteri açıp resmini yükleyebilir misin?Hocam direk exe ye tıklayınca da aynen dll hatası verip, aynı ekran geliyor. Evet Drive dan 19 ekim tarihli dosyayı indirdim.
Hocam bir de exe sağ tıklayıp özelliklerden engellemeyi kaldır seçeneği varsa tıklayıp deneye bilir misin?Hocam direk exe ye tıklayınca da aynen dll hatası verip, aynı ekran geliyor. Evet Drive dan 19 ekim tarihli dosyayı indirdim.
Son olarak birde https://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=48145 kurarsanız çok iyi olur.
Hocam Bu adım işe yaradı. Teşekkürler.
Hocam aynı dll mi?Hocam ben burada yazdığınız chrome güncelleme yada microsoft sitesinden kurulacak uygulamayı da kurdum ama hala dll hatası devam ediyor. W7 pc de denedim sorun yok. w10 tahta da dll hatası veriyor.
Evet hocam yukarıdaki resimdekiHocam aynı dll mi?
Maalesef uygulama çok basit sadece bir işlemi yapıyor.Windows10 da sanal masaüstü oluşturmaya izin veriyor mu?
Evet hocam yukarıdaki resimdeki