btnotlari' Alıntı:keşke olsa hocam 2. dediğiniz ama işte adamlar krallar gibi yaşasın biz yıllarca okuyalım çalışalım haklarımız elimizden alınsın.. Gariptomreader2010' Alıntı:btnotlari' Alıntı:2.dediğin olmaz hocmtomreader2010' Alıntı:bu tasarı çıksın tamam kabul devlet kimsenin tapulu malı değil;
Ancak milletvekilleri de 2 yıl görev yapınca emekli olma hakkına sahip olmasın devlet mazlumun garibanın tapulu malı değilde sayın vekillerimizin tapulu malı mı ?
hocam 2. dediğimi yapmayacaklarsa birinciyi de yapmasınlar bir zahmet , bir insan neden iş güvencesinin kalkmasını ister anlamıyorum taşeron çalışanların durumunu görmüyorlar mı acaba
denizlerb' Alıntı:Velhasıl senin tasalanmana gerek yok balkabağı kardeş. 2 cümle yazmışsın. Ikisini birlikte degerlendirince senin bal kabağı oldugun sonucu ortaya cıkıyor.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:şu dediğine hakikaten kendin inanıyon mu? aslında bi yerde haklısın. takla atma, yağ çekme, malum partinin kuyruğu olma konusunda yeterli olmayanların tasalanması gerek.altintepebilisim' Alıntı:Kendini yeterli görmeyen memurun tasalanması gereken konu
Laf etti bal kabağı. İnsan nasılsa başkalarını da öyle görürmüş.
cronos23' Alıntı:Bulunduğum kentte, bir siyasinin oğluna ücretsiz özel ders vermedi diye ilçeye sürülen matematik öğretmeni arkadaşım var.Dava açtı ama bir sonuç yok idari mahkemeden.Bunu söylemeyeyim diye sıktım kendimi ama dayanamadım artık bu iyimser arkadaşlara...Yok kendine güvenmekmiş, yok işini iyi yapmakmış...Şimdi bu örnek şu anki şartlarda yapılıyorsa varın siz 657 değiştirildiğinde neler olacağını düşünün.
Balkabagı dedin sonra da insan nasılsa baskalarını da öyle görür dedin. Demek ki beni kendin gibi gördün. O yüzden ciddiye almıyorum hakaretini. Kendi kendine laf soktun. Sana Allah vurmuş ben bisey demicem.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Velhasıl senin tasalanmana gerek yok balkabağı kardeş. 2 cümle yazmışsın. Ikisini birlikte degerlendirince senin bal kabağı oldugun sonucu ortaya cıkıyor.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:şu dediğine hakikaten kendin inanıyon mu? aslında bi yerde haklısın. takla atma, yağ çekme, malum partinin kuyruğu olma konusunda yeterli olmayanların tasalanması gerek.altintepebilisim' Alıntı:Kendini yeterli görmeyen memurun tasalanması gereken konu
Müneccim misin? Müneccimle mi yatıp kalkıyorsun anlamadım ki? Söylediklerimle bana ithamların arasında hiçbir alaka yok. Yine laf etti bal kabağı diyorum.
Saygı duyarım fikrinizealtintepebilisim' Alıntı:cronos23' Alıntı:Bulunduğum kentte, bir siyasinin oğluna ücretsiz özel ders vermedi diye ilçeye sürülen matematik öğretmeni arkadaşım var.Dava açtı ama bir sonuç yok idari mahkemeden.Bunu söylemeyeyim diye sıktım kendimi ama dayanamadım artık bu iyimser arkadaşlara...Yok kendine güvenmekmiş, yok işini iyi yapmakmış...Şimdi bu örnek şu anki şartlarda yapılıyorsa varın siz 657 değiştirildiğinde neler olacağını düşünün.
Sayın hocam kimse özel ders vermedi diye sürülemez. Sebep özel ders vermemesi olabilir ama bu adamın sürülebilecek bir eksiği vardır ordan dayanak sürmüşlerdir. İşini iyi yapmak kendine güvenmekten kasıt sen dosdoğru işini yaparsan kimseye yalanmaya gerek yok feriştahı gelse hiçbirşey yapamaz.
Ya Hu fikirdir memurun iş güvencesinin kalkmasını destekleyen adamın ne yalamalığı kalıyor ne yandaşlığı kalıyor. Bu kadar günahını almayalım insanların. Bu arada bu son paragrafı sizin için değil genel olarak söylüyorum hocam. Maksat dert anlatmak kırmak değil.
Velhasıl senin tasalanmana gerek yok balkabağı kardeş. 2 cümle yazmışsın. Ikisini birlikte degerlendirince senin bal kabağı oldugun sonucu ortaya cıkıyor.[/quote]altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:şu dediğine hakikaten kendin inanıyon mu? aslında bi yerde haklısın. takla atma, yağ çekme, malum partinin kuyruğu olma konusunda yeterli olmayanların tasalanması gerek.altintepebilisim' Alıntı:Kendini yeterli görmeyen memurun tasalanması gereken konu
O kadar düsünemiyorlar hocam. Günübirlik düsünebilecek kadar hafıza var. Uyuyunca ram'leri sıfırlanıyor. 657 de denetim mekanizması var. Cürük elmalar gayet güzel ayıklanabilir.dndd' Alıntı:ya arkadaş nasıl insanlarsınız Allah için şöyle bir çevrenize bakın belediyeye çöpçü olabilmek için bile bin tane torpil ayarlamanız gerekiyor ne zannediyorsunuz kendinizi nasıl görüyorsunuz kime güveniyorsunuz bu iş güvencesi kalksın istediğiniz kadar torpiliniz olsun her an topun ağzında olacaksınız hele o torpiliniz bir arkanızdan çekilirse ne yapacaksınız hayret ediyorum
denizlerb' Alıntı:Bende kimseyi kırmak istemem. Taseron isci alımında dahi liyakatten uzak, siyasi görüsüne bakılırken is güvencemiz elimizden alındıgında olabilecekleri öngörmeyle müneccimligi birbirine karıstıran sığıradır lafım.
Allah şahit taklacılık ve sonrasındakileri seni hedef alarak yazmadım. Zıt görüsünden dolayı mesajını alıntı yaptım. Onerini de dikkate aldım. Mesajları alt alta koyup okudum. Senden ozur dilerim. Sen sığır degilsin. Sen sıgırın önde gidenisin.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Bende kimseyi kırmak istemem. Taseron isci alımında dahi liyakatten uzak, siyasi görüsüne bakılırken is güvencemiz elimizden alındıgında olabilecekleri öngörmeyle müneccimligi birbirine karıstıran sığıradır lafım.
Kavrama sorunun mu var dostum bal kabağını söylediğimden alakasız bir suçlama yaptığın için. Müneccimliği de süper ileri görüşlü olduğun için değil beni bilip etmeden yandaşlıkla taklacılıkla particilikle suçladığın için dedim. Mesajlarımızı alt alta koyup adım adım okursan daha kolay olur tek tek anlam çıkarmakta zorlanan bir asalaksın
denizlerb' Alıntı:Allah şahit taklacılık ve sonrasındakileri seni hedef alarak yazmadım. Zıt görüsünden dolayı mesajını alıntı yaptım. Onerini de dikkate aldım. Mesajları alt alta koyup okudum. Senden ozur dilerim. Sen sığır degilsin. Sen sıgırın önde gidenisin.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Bende kimseyi kırmak istemem. Taseron isci alımında dahi liyakatten uzak, siyasi görüsüne bakılırken is güvencemiz elimizden alındıgında olabilecekleri öngörmeyle müneccimligi birbirine karıstıran sığıradır lafım.
Kavrama sorunun mu var dostum bal kabağını söylediğimden alakasız bir suçlama yaptığın için. Müneccimliği de süper ileri görüşlü olduğun için değil beni bilip etmeden yandaşlıkla taklacılıkla particilikle suçladığın için dedim. Mesajlarımızı alt alta koyup adım adım okursan daha kolay olur tek tek anlam çıkarmakta zorlanan bir asalaksın
Tavsiye bir sığırdan bile gelse dikkate alırım. Netice de çok dar da olsa bi bakış açıları var. Bak iste o bakıs acınla sığırın önde gideni oldugunu ispatladın. Anlamak icin muneccim olmak gerekmez. Insan beyni anlama yetenegine sahiptir. O mesajda şahsına suclama yok. Sende git yoluna sığır kardeş.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Allah şahit taklacılık ve sonrasındakileri seni hedef alarak yazmadım. Zıt görüsünden dolayı mesajını alıntı yaptım. Onerini de dikkate aldım. Mesajları alt alta koyup okudum. Senden ozur dilerim. Sen sığır degilsin. Sen sıgırın önde gidenisin.altintepebilisim' Alıntı:denizlerb' Alıntı:Bende kimseyi kırmak istemem. Taseron isci alımında dahi liyakatten uzak, siyasi görüsüne bakılırken is güvencemiz elimizden alındıgında olabilecekleri öngörmeyle müneccimligi birbirine karıstıran sığıradır lafım.
Ben müneccim olmadığım için yazdığımı alıntı yapıp suçladığında buradan içini okuyup beni hedef almadığını anlayamıyorum. Beni suçlamadığını belirtmen gerekirdi. Yalnız aferin tavsiye dinlediğine göre söz dinleyen bir asalaksın. Fakat adım adım da okusan anlayamayan bir asalaksın o yüzden lafım bitmiştir sana. Var git yoluna.
Sen cok detaya girmissin hocam. Ben en basta şunu anlamıyorum. Is guvencesi memurun en önemli özluk hakkıdır. Bu güvence sayesinde memur isini baskasının istedigi gibi degilde mevzuata uygun yapar. Calısmayan memur elbette vardır ama bunları denetlemeyle yetkili amirleri de var. İş güvencemiz olmasaydı devletin her kurumuna yerlesen fetocular cok can yakardı. Ama bunu kime nasıl anlatacaksın?COBOL' Alıntı:Ben öğrenciye, velisi bana not verecek. Şimdi adaletmi bu?
Ya müdürünüz evindeki bilgisayara format atmanızı isterse?
Yahu, size ilginç bir kaç şey söyliyeyimmi?
Tenefüste terleyen çocuğunun sırtına sermem için bana 1 düzine havlu bırakan.
Dersinde güçlük çeken çocuğuna ders vermemi teklif edenler oldu.
Fermuarını çözemeyen - çekemeyen çocuğuna tuvalete refakat etmemi isyeyen.
Boşandığı eşi çocuğunu kaçırır diye, akşam çıkışı çocuğunu eve arabam ile servis etmemi isteyen.
Evinin su parasını ödeyemeyip, benim yatırıp ödememi isteyen
Yanısıra, (okul çıkışından 1 saat sonra) çocuğu arsada top oynayıp eve gelmeyen velinin beni telefonla arayıp birlikte sokakta çocuk aramaya çıktığım...
Velilerim oldu.
Daha iyi niceleri aklıma geldi.Uzun olur.Saymıyayım.
Bana not verecekler çünkü.
COBOL' Alıntı:Detay Ha!!!
Sanırım sen daha yenisin genç.Yada kafan çok rahat gamsız bir branşın ve hayatın var.
Ben sadece Ufak tefek geçen YY da kalanları yazdım.
Veliyi memnun etmek için 40 takla attık demekki, 40 yetmemiş.
Dedenin tarzını biliyorum hocam. Sıkıntı yok. Ama dede yokken biz vardık forumda. Biz de genc sayılmayız dede.Suicide' Alıntı:COBOL' Alıntı:Detay Ha!!!
Sanırım sen daha yenisin genç.Yada kafan çok rahat gamsız bir branşın ve hayatın var.
Ben sadece Ufak tefek geçen YY da kalanları yazdım.
Veliyi memnun etmek için 40 takla attık demekki, 40 yetmemiş.
senin bu cikislarinda komik oluyor be dede
adam bir sey dememis, desteklemis seni hemen cosuyorsun
COBOL' Alıntı:Demek btr o kadar rahat.Saate bakmaktan başka sıkıntı gam yok.
Allah rahatlık versin be torunlar.