hatice fahriye eğilinoğlumu orda benim eniştenin dayısı müdür yardımcısı neyse mutlak göürüşürk sanada hayırlı olsunmarabaci' Alıntı:omerkaraca' Alıntı:marabaci balıkesirin hangi okulundasın? bende balıeksirdeyim.hayırlı olsun.
ÖMER HOCAM BEN MERKEZ M.ŞEREF EĞİNLİOĞLUNDAYIM. SEN AYVALIK SAKARYADANSIN HERHAL. HAYIRLI OLSUN
omerkaraca' Alıntı:bu formalar bakanlığa gitmeyecek sadece vali imzalıyacak valilik oluru ile göreve başlanıcak bakanlık oluru 1 temmuzda gerçekleşecekmiş
cexen' Alıntı:omerkaraca' Alıntı:bu formalar bakanlığa gitmeyecek sadece vali imzalıyacak valilik oluru ile göreve başlanıcak bakanlık oluru 1 temmuzda gerçekleşecekmiş
bana soylenilen bakanlık onayaına gideceği idi valilik onaylamayacak denildi. onay bakanlıktan gelecek denildi.
okul formatorlerini vali egiticileri bakanlık onaylamıyor muydu zaten...
bana yerle ilgili herhangi bişi solemediklerine gore demekki merkezde kalıcam
Zaten ben bu bizim MEM in işleyişine hayranım yaf kim kime dum duma kendi içinde cumhuriyet resmen şimdi tutarlar beni merkezden körfeze kandıraya biryere verirler ondan sonra ugraş bakalım ugraşgececi' Alıntı:cexen' Alıntı:omerkaraca' Alıntı:bu formalar bakanlığa gitmeyecek sadece vali imzalıyacak valilik oluru ile göreve başlanıcak bakanlık oluru 1 temmuzda gerçekleşecekmiş
bana soylenilen bakanlık onayaına gideceği idi valilik onaylamayacak denildi. onay bakanlıktan gelecek denildi.
okul formatorlerini vali egiticileri bakanlık onaylamıyor muydu zaten...
bana yerle ilgili herhangi bişi solemediklerine gore demekki merkezde kalıcam
Kocaeli için; ilçelerde ve ilde açık var. Varolan eğiticiler sayı olarak yetersiz. İlçede bile olsan ilde görevlendirme yapabilirler. Fakat ilçede mi ilde mi olacağı hakkında kesin bir şey söylemediler. İstanbul gibi adayları toplayıp bilgi vermediler. İlçeden ilçeye de yollayabilirler...
yaya2008' Alıntı:Allah utandırmasın
tanersen35' Alıntı:Arabacı hayırlı olsun
Ege BÖTE mezunusun demi
Seni Çeşmeden biliyorum