Kimler Eğitici oldu

Kodla Büyü
merkezdeyim ilçede görevlendirmeye çalıştılar yolluk da vermeyiz dediler ben de kabul etmedim

Ben de kabul ettim. Ben ilçedeyim, başka bir ilçede görev aldım. Daha gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Umarım illa ki her gün geleceksin demezler yoksa gidiş geliş 200 km yol çok zor olur, yolluk istemeyi de düşünüyorum illa geleceksin derlerse. Bakalım görevlendirme yazısına geldikten sonra dananın kuyruğuna asılırız :)

ben de kabul ettim arkadaşlar. İnşallah hepimiz için güzel bir deneyim olur. Başarılar...

marabaci' Alıntı:
omerkaraca' Alıntı:
marabaci balıkesirin hangi okulundasın? bende balıeksirdeyim.hayırlı olsun.

ÖMER HOCAM BEN MERKEZ M.ŞEREF EĞİNLİOĞLUNDAYIM. SEN AYVALIK SAKARYADANSIN HERHAL. HAYIRLI OLSUN
hatice fahriye eğilinoğlumu orda benim eniştenin dayısı müdür yardımcısı neyse mutlak göürüşürk sanada hayırlı olsun

bana herhangi bir yer değişikliği falan sormadılar neden acaba... sadece formu doldurttular.. benede doldurdum verdim.. sonra bu formlar bakanlıga onaya gidecekmiş ondan sonra gorev yazısı okullara gelecekmiş. ilçede yada herhangi bir yerde görevlendirileceksin demediler bana ??????

neden acaba ?????

bu formalar bakanlığa gitmeyecek sadece vali imzalıyacak valilik oluru ile göreve başlanıcak bakanlık oluru 1 temmuzda gerçekleşecekmiş

Bende İlçede 1. sıradaydım. istemedim.
Şuanki öğrencilerimle olan çalışmamı ve yüksek lisansımın yoğun dönemi nedeniyle sıramı arkadasima verdim... Eğer 30 Haziran olsaydı görev yapardım ama.

Zaten eğitim ve öğretimi aksatacak bir uygulamayı yine MEB yapardı. Nasıl olsa bizimkisi ders değil görüşü hakim oldukça eğiticide olsan ne fayda...

Bugün İstanbulda toplandık tam bir komediydi :)

omerkaraca' Alıntı:
bu formalar bakanlığa gitmeyecek sadece vali imzalıyacak valilik oluru ile göreve başlanıcak bakanlık oluru 1 temmuzda gerçekleşecekmiş

bana soylenilen bakanlık onayaına gideceği idi valilik onaylamayacak denildi. onay bakanlıktan gelecek denildi.

okul formatorlerini vali egiticileri bakanlık onaylamıyor muydu zaten...

bana yerle ilgili herhangi bişi solemediklerine gore demekki merkezde kalıcam :P

cexen' Alıntı:
omerkaraca' Alıntı:

bana soylenilen bakanlık onayaına gideceği idi valilik onaylamayacak denildi. onay bakanlıktan gelecek denildi.

bana yerle ilgili herhangi bişi solemediklerine gore demekki merkezde kalıcam :P

Kocaeli için; ilçelerde ve ilde açık var. Varolan eğiticiler sayı olarak yetersiz. İlçede bile olsan ilde görevlendirme yapabilirler. Fakat ilçede mi ilde mi olacağı hakkında kesin bir şey söylemediler. İstanbul gibi adayları toplayıp bilgi vermediler. İlçeden ilçeye de yollayabilirler...

gececi' Alıntı:
cexen' Alıntı:
omerkaraca' Alıntı:

Kocaeli için; ilçelerde ve ilde açık var. Varolan eğiticiler sayı olarak yetersiz. İlçede bile olsan ilde görevlendirme yapabilirler. Fakat ilçede mi ilde mi olacağı hakkında kesin bir şey söylemediler. İstanbul gibi adayları toplayıp bilgi vermediler. İlçeden ilçeye de yollayabilirler...
Zaten ben bu bizim MEM in işleyişine hayranım yaf :) kim kime dum duma kendi içinde cumhuriyet resmen şimdi tutarlar beni merkezden körfeze kandıraya biryere verirler ondan sonra ugraş bakalım ugraş

neyse artık hayırlısı bakalım

Ben de görevlendirmeyi kabul ettim. Üç ay neyin ne olduğunu bir görelim. Milli Eğitim Bakanlığında bu proje geliştirme hızı olduktan sonra formatörlükte günden güne yönetmeliklerin değişeceği muhakkak. Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Tüm arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar dilerim...

Merhaba arkadaşlar. Bende kabul ettim. Ama burda reddedenleri görünce içime kuşku düştü acaba yanlış mı yaptım diye. Hayırlısı diyorum. Zaten Mayıs ta il dışı tayin istemeyi düşünüyorum.Gittiğim yerde durum değişir.Tabi tayinim çıkarsa.

bende kabul ettim. merkezdeyim ancak merkez dolu olduğu için ilçeye görevlendirileceğim. benim de mayısta tayin. ağustosta askerlik. hayırlısı. herkese hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın

valla olduk ama içimde bi sıkıntı var. hayırlısı ne diyelim bakalım zaman ne gösterecek.

Eğitici adayısınız arkadaşlar. 1 aylık kurs ve bu kursların sonundaki sınavlardan sonra sertifika alıp eğitici olacaksınız.

Re: Arabacı hatırladım seni

tanersen35' Alıntı:
Arabacı hayırlı olsun
Ege BÖTE mezunusun demi
Seni Çeşmeden biliyorum

taner hocam bende çıkardım seni burada görmek çok hoş. bak eski günler geldi aklıma şimdi :)

Bende Ankarada Eğitici Formatör Öğretmeni Oldum. Dün ARGE de toplantımız vardı. Toplantıya gidene kadar olmayacağım diye dilekçe vermeyi düşünüyordum,( okul ortamım iyi , çalışmaktan zevk aldığım, takdire şahan, olağanüstü bir Müdürüm ve İdarem var) ,fakat ARGE de toplantıda çok dinamik bir kadroyla karşılaştım, projelere , yeni fikirlere açık bir kadro, kafamdaki soruları sordum veeeeeeee dilekçeyi kabul ediyorum diye imzaladım. Hepimize hayırlı olsun

Geri