Kimse Yok Mu

Kodla Büyü
boteform' Alıntı:
soruları çalanlarla üzerini kapatanlar aynı. burada hala hak hukuktan bahsetmeyin, onu bu millet bir defa yedi. artık size sizden başkası inanmaz. biraz 100 lü olun, susun bari.yazdığım hiçbirşeye cevap veremeyip hakaret etmeye çalışılması,yalanın da sınırlarının nerdeyse bittiği anlamına gelir,artık açık gerçek önünüzde.
yazdığın her mesajda utanmaz, yüzsüz de sonrada kendine hakaret edildiğini söyle bu ne yaman çelişki böyle.
sorduğun sorulara cevap alamadığını yazmıştın. bende bir soru sordum ama cevabını alamamıştım.
aynaya bakınca kendini ne sureti görüyorsun acaba

Allah Allah bu nasıl bir zihniyettir
bakıyorumda insanlar hakkı hukuku bırakmış kendi ideolojilerine göre hüküm veriyor
herkim olursa olsun adı sanı farketmez hakkıyla yardım yapan bir kurumu nasıl kapatılabilir.mazlum aç bir çocuğun bu kurum sayesinde karnı doyuyorsa ve kapatıldığında aç kalacaksa siyasi görüşünden dolayı açmı kalsın diyeceksin.kapansınmı diyeceksin.Bu nasıl bir vicdandır.
Eğer bir yolsuzluğu varsa sözle değil belgelerle göstersinler bizde bilelim bizde kapansın diyelim öyle birşey yoksa ve sırf belli bir gruba kızgınlık için yapılıyorsa yazıklar olsun ona imza atanlara.

+1

Geri