klozet su sistemini kiracı mı karşılar

Kodla Büyü
ev sahipleri kiracı ödesin diyor, kiracılar ev sahibi :) Bakış açısı...

Ekli dosyalar

• indir.jpg
    indir.jpg
    8.1 KB · Görüntüleme: 407
bilisim_TR' Alıntı:
klozet su kaçırıyordu. deponun içindeki sistemi değiştirdim. ev 5 senelik falan ben 2. kiracıyım. yaklaşık 7 aydır oturuyorum. daha önce de aynı apartmanda oturduğum için sistemin daha önce değişmediğini biliyorum. ayrıca su kaçırma sorunu 3-4 aydır devam ediyordu. öyle böyle idare ediyordum ihmal ettim. neyse 32 liraya yeni sistem aldım ev sahibine de söyledim düşeyim mi diye. yok daha neler dedi plastik parça 3 ayda da bozulur bilmem ne dedi... velhasıl ben parasında değilim ama önceki kiracı kaç sene kullanmış bana gelince bozulduğu için kiradan düşmeyi teklif ettim. yoksa ufak tekek şeyleri umursamam hele ki kendi hatam olsa zaten ne olursa olsun kendim karşılarım. acayip moralimi bozdu çingene durumuna düşürdü. kim haklı arkadaş ?

bence 32 tl yi dşeyimmi demekle kendi kendinizi çingene durumuna düşrmüşsünüz siz eve tasındıgınıda bozuk değilse siz karsılayacaksınız mesela bizim 1 kat ve banyodan su sızıntısı varmıs usta çağırdık meger bizden değil yan daireden akıyormus 25 tl usta parası verdik hiç de ev sahibinin haberi bile olmadı hani olsa 100-200 lira haklısınız da 32 tl için ev wsahibiyle muhattap bile olmayın bence

Overclock yaptim okulun bilgisayarini yaktim.5 bilgisayarin anakartini kendi cebimden yeniledim.okullar acildi sube muduru bana baklava getirdi.mudur benden bahsetmis.

ev sahibi ekstradan bie demir baş için ödeme yapar fakat siz kullandığınızda bozulan bir demirbaş konusunda ev sahibi ödeme yapmaz. yoksa bu işin sonu bitmez. siz kırın dökün ev sahibi ödesin bu nasıl bir mantık

kiracılık da formatörlüğe dönmüş. gönüllü olarak yaptığınız şeyler göreviniz olmuş.

kanun kiraya verenin işler vaziyette tutmakla yükümlü kılmamış mı?

normal kullanımın kırıp dökmekle ne alakası var anlamadım. eline balyoz alıp girişmiş heralde ondan sonra ev sahibi gel yaptır demiş :?

evi sıfır teslim alsa 3-4 sene otursa bozsa kendi kabahati diyecem ama . yeni taşınmış.

Geri