.Kaf-Kef. Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,128 10 Ekim 2011 #31 Şimdi imzaladım 14/10/2011 cuma 14:00 de toplantı varmış formatörlerin.
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,928 10 Ekim 2011 #33 izmit merkezde yapılacakmış toplantı. hemen hemen bütün ilçelerdekileri çağırmışlar. ne anlatacaklar ki?
izmit merkezde yapılacakmış toplantı. hemen hemen bütün ilçelerdekileri çağırmışlar. ne anlatacaklar ki?
S semrabelen Site Gezgini Mesajlar 53 10 Ekim 2011 #34 yazıda diyarki formatör öğretmenin çalışma esaslarının anlatılması birde bt sınıflarının etkin şekilde kullanılması
yazıda diyarki formatör öğretmenin çalışma esaslarının anlatılması birde bt sınıflarının etkin şekilde kullanılması
eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,745 10 Ekim 2011 #35 Tamam işte adamlar diyecekler ki; mesai bitimine kadar lab'da durun... Kesin imzada alırlar yarın öbür gün gelip aaa yok okulda der sonra savunma isterler falan filan...
Tamam işte adamlar diyecekler ki; mesai bitimine kadar lab'da durun... Kesin imzada alırlar yarın öbür gün gelip aaa yok okulda der sonra savunma isterler falan filan...
mert_aylan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 620 23 Kasım 2011 #36 kocaeli ocak haziran görevlendirme yapacak mı ki? şimdiden sorsak anca çıkar zaten şubata
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,928 24 Kasım 2011 #37 Geçen sene aralık 15'e doğru başvuruları almışlardı. Bu sene de aynı tarihlerde başvuru alabilirler. Herhangi bir değişiklik olmazsa. Olur mu belli değil.
Geçen sene aralık 15'e doğru başvuruları almışlardı. Bu sene de aynı tarihlerde başvuru alabilirler. Herhangi bir değişiklik olmazsa. Olur mu belli değil.
mert_aylan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 620 5 Aralık 2011 #38 kocaeli ocak haziran görevlendirmelerinden haberi olan var mı
eyolcu Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,745 6 Aralık 2011 #41 Kurumnet'ten takip ediyorum, eğitici formatörlükle ilgili geldi ama okul formatörlüğü için daha gelmedi.
Kurumnet'ten takip ediyorum, eğitici formatörlükle ilgili geldi ama okul formatörlüğü için daha gelmedi.
mert_aylan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 620 12 Aralık 2011 #43 Ocak Haziran görevlendirme için İl Milli Eğitimden Ulaş beyi aradım yazı yazılacak sıkıntı olmaz ama daha yazılmadı dedi
Ocak Haziran görevlendirme için İl Milli Eğitimden Ulaş beyi aradım yazı yazılacak sıkıntı olmaz ama daha yazılmadı dedi
S sivinc Site Gezgini Mesajlar 31 13 Aralık 2011 #44 Bugün yine haber yok heralde yazıdan. Haberdar olursanız bilgi verin arkadaşlar ben görmüyorum genelde yazıları.. :cry:
Bugün yine haber yok heralde yazıdan. Haberdar olursanız bilgi verin arkadaşlar ben görmüyorum genelde yazıları.. :cry:
DotCom Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,928 13 Aralık 2011 #45 Kurumnet sisteminde takip edebilirsiniz. Henüz bir gelişme yok.
mert_aylan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 620 14 Aralık 2011 #46 bu iş ocak ortasını bulur gibi geliyor bana
S sivinc Site Gezgini Mesajlar 31 15 Aralık 2011 #47 Yazı gelmiş sanırım. Müdür yardımcım şimdi arayıp söyledi ama başvuru tarihi ne zamana kadar bilmiyorum. İlginize....
Yazı gelmiş sanırım. Müdür yardımcım şimdi arayıp söyledi ama başvuru tarihi ne zamana kadar bilmiyorum. İlginize....
refleto Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 640 16 Aralık 2011 #50 bana yazı az önce geldi kurumnet üzerinden... 21 Aralık son gün diyor. izmit için