impetus23' Alıntı:arkadaşın performans listesini biraz geliştirdim, değerleri rastgele yapıyor, üstteki sütunlar silinmeden kazanımlar silinebilir, puanlar değişebilir, hesap hatası yaparsanız prog. kilitlenebilir kolay gelsin
hastasıyız dede' Alıntı:alın bunu kullanın bu daha kullanılşı, ilk sayfadaki e okul bölümünü doldurmanız yeterli performan, proje, ders içi performansı otomatik dağıtıyor.
isim listesi içinde sadece ilk sayfadaki e okul bölümüne ad soyad girmeniz yeterli diğer sayfalar otomatik alıyor ad soyadı.
ozkansedef' Alıntı:Kullanışlı ama kullanmayı düşünmüyorum Zaten puan kırdığım kısımlar belli. Geç getirmek, görselliğin olmaması ve kaynakça yazılmaması. Hiç getirmeyenler için bu uygulanabilir ama
kesinlikle hocama katılıyorum teşekkürler :+1:Eslivya' Alıntı:hastasıyız dede' Alıntı:alın bunu kullanın bu daha kullanılşı, ilk sayfadaki e okul bölümünü doldurmanız yeterli performan, proje, ders içi performansı otomatik dağıtıyor.
isim listesi içinde sadece ilk sayfadaki e okul bölümüne ad soyad girmeniz yeterli diğer sayfalar otomatik alıyor ad soyadı.
Şimdiye kadar gördüğüm en kullanışlısı budur hocam. Hele de sayfa korumasının olmaması, kriterlerin değiştirilebilir olması açısından çok takdir ettim. Acayip teşekkürler. :+1:
ahmetfx' Alıntı:Ben tek tek her kritere göre öğrencinin gözü önünde puan verdim. Şimdi rastgele dağıtımda biraz haksızlık oluyor gibi. Yerine getirmediği bir maddeden dolayı bir öğrenci çok puan alırken, yapan bir öğrenci az puan alırsa hoş olmaz.