otherm Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,008 31 Ağustos 2017 #1 Arkadaşlar okulun kadro durumunu öğrenmek için girip bakabiliyorduk, şimdi mebbis şifremle girmeye çalıştığımda sistemden atıyor. Artık sadece idareciler mi girebiliyor ?
Arkadaşlar okulun kadro durumunu öğrenmek için girip bakabiliyorduk, şimdi mebbis şifremle girmeye çalıştığımda sistemden atıyor. Artık sadece idareciler mi girebiliyor ?
memojahn Üye Mesajlar 22 31 Ağustos 2017 #2 Ben de denedim giremedim hocam. Sistemden kaynaklı olabilir
U umutcan33 Site Gezgini Mesajlar 60 31 Ağustos 2017 #3 kapandı hocam sadece idare girebiliyor öğretmene kapattılar malasef
bilisim-tef Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,203 31 Ağustos 2017 #4 kapatmalarının mantığı ne? görsek ne olacak?
I inikat Misafir 1 Eylül 2017 #5 hmmmm yeni değil epeydir kapalı. halk eğitimlerin normlarını rezil ettiklerinde bu hale getirdiler genel olarak o zamandan beri de böyle
hmmmm yeni değil epeydir kapalı. halk eğitimlerin normlarını rezil ettiklerinde bu hale getirdiler genel olarak o zamandan beri de böyle
T tarumoloji Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 1 Eylül 2017 #6 bilisim-tef' Alıntı: kapatmalarının mantığı ne? görsek ne olacak? Genişletmek için tıkla ... Allah göstermeye meb' in norm yanlışlarını görürüz sonra ortalık karışır falan...
bilisim-tef' Alıntı: kapatmalarının mantığı ne? görsek ne olacak? Genişletmek için tıkla ... Allah göstermeye meb' in norm yanlışlarını görürüz sonra ortalık karışır falan...
A akdenizkanki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 981 1 Eylül 2017 #7 En son il içi tayinde haziran ayında bakmistim. Demek ki ondan sonra kapatmislar herhalde
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,705 1 Eylül 2017 #8 görülmesi şart, idare zaten bakmıyor kontenjanlara...