O zaman konuya konusuz da olsa yazdığım için yardımcı olmuş olur muyum. Sevabı veya günahı varmıdır.Hocam şu an itibarı ile konumuz, konumuzun olmaması
O zaman konuya konusuz da olsa yazdığım için yardımcı olmuş olur muyum. Sevabı veya günahı varmıdır.Hocam şu an itibarı ile konumuz, konumuzun olmaması
Kim bu Erol Egemen
O zaman konuya konusuz da olsa yazdığım için yardımcı olmuş olur muyum. Sevabı veya günahı varmıdır.
Hafta içi gündüz de mi olmaz? neyse o zaman seneye inşallah
bbnet/disco yu açalım bari hocam
cıstak cıstak.bbnet/disco yu açalım bari hocam
forumun kodlarında bu kadar satır var mıdır?Daha ikinci sayfada konu, 41'e kadar yolu olduğunu düşünürsek çok şey kaçırmamışız henüz.
Bknz.
Hedef 42 ...Daha ikinci sayfada konu, 41'e kadar yolu olduğunu düşünürsek çok şey kaçırmamışız henüz.
Bknz.
eyvallah. Şu günlerde çok ihtiyacım var. kafam bir milyon.Senin için gelsin hocam
Kodlar değil hocam, emsali bir başlık 41 sayfa sürmüştü. Bu başlık o rekora ortak olur mu göreceğiz?forumun kodlarında bu kadar satır var mıdır?
Çözülünce yok olan konu var dediler geldik...
yok hocam onu biliyorum. sadece o 41 sayfadaki satır sayısı kadar kod var mıdır acaba forumun alt yapısında diye farklı bir boyut katmak istedim soruna ya da belki çözüme. artık hangisi olursaKodlar değil hocam, emsali bir başlık 41 sayfa sürmüştü. Bu başlık o rekora ortak olur mu göreceğiz?
Ters köşeForumda yazılan 1 milyon 200 bin mesaj kadar kod yazsaydık beraber ne köşe olurduk ama...
Bu sefer hortum musluğa takılmışYeni bir hortumu musluğa takamadim vakadır