A ay51 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 588 19 Eylül 2016 #1 Konya BTR Görevlendirmeleri yazıya çıkmıştı, onay yazıları geldi mi?
ilsis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 349 19 Eylül 2016 #3 sözde ilçelere yazılar gönderilmiş onay çıkmış okuluna ulaşan var mı?
F fatih85gs Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 378 19 Eylül 2016 #5 fatih85gs' Alıntı: Belli oldu hocam olur geldi. Genişletmek için tıkla ... Hocalarım sadece isimleri bıraktım diğer bilgileri sildim güvenlik amaçlı.Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun. Ekli dosyalar fbtr.rar fbtr.rar 2.9 MB · Görüntüleme: 75
fatih85gs' Alıntı: Belli oldu hocam olur geldi. Genişletmek için tıkla ... Hocalarım sadece isimleri bıraktım diğer bilgileri sildim güvenlik amaçlı.Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.
K klmno Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,024 19 Eylül 2016 #6 Konya calisiyor Ogretmen acigi olmamasindan belli
ilsis Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 349 21 Eylül 2016 #7 Konyaya helal olsun halen resmi yazı okullara gelmedi tebrikler
mgüneş Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 676 21 Eylül 2016 #8 ilsis' Alıntı: Konyaya helal olsun halen resmi yazı okullara gelmedi tebrikler Genişletmek için tıkla ... Pazartesi kendi mailime ve sonrada okulun mailine geldi hocam... Sizin ilçe geç kalmış galiba
ilsis' Alıntı: Konyaya helal olsun halen resmi yazı okullara gelmedi tebrikler Genişletmek için tıkla ... Pazartesi kendi mailime ve sonrada okulun mailine geldi hocam... Sizin ilçe geç kalmış galiba