teacher42' Alıntı:bende bote lıyım puan 74.karakuş hemşo ben abdullah.seydişehire gitmiyonmu
gladyatör' Alıntı:hacar' Alıntı:gladyatör hocam boşverin neyapacaksınız konya yı, şimdi tayin mayin ev taşıma falan boşverin sizi düşündüğüm için söylüyorum.. :roll:
doğru diyorsunuz hocam. eşim izmir diyor, olmazsa konya diyor.bende konyayı tercih ediyorum.memleket konya olunca.
hayırlısı olur inşallah hocam.
RoboTek' Alıntı:konyayı iyi bilenler 170 puanla sınıf öğretmeni tayin çıkar mı tercihim köy
hacar' Alıntı:gladyatör' Alıntı:hacar' Alıntı:gladyatör hocam boşverin neyapacaksınız konya yı, şimdi tayin mayin ev taşıma falan boşverin sizi düşündüğüm için söylüyorum.. :roll:
doğru diyorsunuz hocam. eşim izmir diyor, olmazsa konya diyor.bende konyayı tercih ediyorum.memleket konya olunca.
hayırlısı olur inşallah hocam.
tabi işin içinde memleket varsa bişey diyemeyiz. gelgörki gelinimizin memleketi de pek bi güzel. geçen ay izmirli bi arkadaşım (eşi adanalı) yerleşecekleri yere karar veremedikleri için ayrıldılar hemde birbirlerini severken kuru bir inat uğruna.
bir orta yol bulmak lazım. hakkınızda hayırlısı olsun. benim eşim de ben de konyalıyız. başka çaremiz yok ya konya ya da konya.
not: gelinler azıcık anlayışlı olun bakiiim...
bende bote lıyım puan 74.karakuş hemşo ben abdullah.seydişehire gitmiyonmu
designbote' Alıntı:bende bote lıyım puan 74.karakuş hemşo ben abdullah.seydişehire gitmiyonmu
seydişehirlimisin? teacher42
ofkar' Alıntı:designbote' Alıntı:bende bote lıyım puan 74.karakuş hemşo ben abdullah.seydişehire gitmiyonmu
seydişehirlimisin? teacher42
hocam seydişehirli olan benim teacher42 hocam konya merkezli
85 puanım var.. tercihlerini ele geçirirsem hepsini ben de yazacam..hacar' Alıntı:ben tef mezunuyum, şu anda 84 puanım var. merkezde her yari yazmayı düşünüyorum, bazı ilçeleri de sonuna eklerim belki, örneğin cihanbeyli, karapınar ...
sanmam öle olacağıınımazlumbiri' Alıntı:ya burada yazan puanlara inanmayın.. ilk bakışta herşey belli oluyor.. eski mesajları biraz inceleyince biri yazmışki yok 80-90 puan yazmış 1-2 ay öncede 40 puan yazmış.. uhaha:
hemen yukarıdaki
hacar ve acaracar inceleyelim..
bikere isimleri aynı.. tek harfi farklı ikincisi üye kayıt tarihlerine bakın 19 eylül 2007 aynı gün.. saat olarakta arada 7 saatlik fark var.. ama biri 79 biri 86 puandaymışş.. heee.. bende inandım.. tabi inanan olur, olmaz değil..
mutlucan' Alıntı:sanmam öle olacağıınımazlumbiri' Alıntı:ya burada yazan puanlara inanmayın.. ilk bakışta herşey belli oluyor.. eski mesajları biraz inceleyince biri yazmışki yok 80-90 puan yazmış 1-2 ay öncede 40 puan yazmış.. uhaha:
hemen yukarıdaki
bikere isimleri aynı.. tek harfi farklı ikincisi üye kayıt tarihlerine bakın 19 eylül 2007 aynı gün.. saat olarakta arada 7 saatlik fark var.. ama biri 79 biri 86 puandaymışş.. heee.. bende inandım.. tabi inanan olur, olmaz değil..
hacar ı şahsen tanıyorum.. puanının da 85 olduğunu biliyorum...
ve böyle birşey yapacağına da hiç ihtimal vermiyorum...
puanları hacar a 76 acaracar a 85 yazsa belkiii
tamam, ben sanmammazlumbiri' Alıntı:mutlucan' Alıntı:sanmam öle olacağıınımazlumbiri' Alıntı:ya burada yazan puanlara inanmayın.. ilk bakışta herşey belli oluyor.. eski mesajları biraz inceleyince biri yazmışki yok 80-90 puan yazmış 1-2 ay öncede 40 puan yazmış.. uhaha:
hemen yukarıdaki
hacar ı şahsen tanıyorum.. puanının da 85 olduğunu biliyorum...
ve böyle birşey yapacağına da hiç ihtimal vermiyorum...
puanları hacar a 76 acaracar a 85 yazsa belkiii
sen sanma.. benim arkadaşım 3 ay önce konyaya tayin aldı burada kimler neler yazmıştı hiçbiri neredeyse doğru çıkmadı..
mazlumbiri' Alıntı:ya burada yazan puanlara inanmayın.. ilk bakışta herşey belli oluyor.. eski mesajları biraz inceleyince biri yazmışki yok 80-90 puan yazmış 1-2 ay öncede 40 puan yazmış.. uhaha:
hemen yukarıdaki
tayinci' Alıntı:129 - tef - gladyatör - merkez (3 yıl şartına takıldı)
125 - böte - ofkar - merkez
105 - ? - yeşil_turuncu - merkez
103 - böte - forevertogether - merkez
99 - ? - engingms - (yıl şartına takıldı)
90 - ? - cubido - merkez akşehir
90 - elekt - tayinci - merkez
86 hacar
85 mutlucan
85 eses -ereğli akşehir
80 agazi
79 acaracar
74 teacher42 böte
72 plans
70 selegna tef merkez
67 ilsis
65 deephunter tef merkez
51 doğukan böte merkez
50 bibiku böte
42 mnv
34 jumanci tef il içi
23 zilal böte il içi
sizde puan yazacaksanız yukarıdaki listeyi kopyalayıp yapıştırın uygun yere kendi puanınızı ve bilgilerinizi yazın..