selçuklu geldi..nese1982' Alıntı:selçukludan ses yok hala....
selçuklu geldi..nese1982' Alıntı:selçukludan ses yok hala....
biraz önce sordum yoktu....faruk8542' Alıntı:selçuklu geldi..nese1982' Alıntı:selçukludan ses yok hala....
nese1982' Alıntı:biraz önce sordum yoktu....faruk8542' Alıntı:selçuklu geldi..nese1982' Alıntı:selçukludan ses yok hala....
ilginç
ilsis' Alıntı:Değerli Arkadaş Onay Yazısını koymanız mümkünmüdür Ereğliden ses yok hala beklemedeyiz bakalım
listeyi göndermişler bana, isminizi söyleyin bakiyimazra' Alıntı:Bende selçukludayım ama henüz bişey söylenmedi bana, yani okula yazı gelmiş olsa müdürüm kesinlikle arar söylerdi. Ders programıma göre de pazartesi başlamam gerekir. Başka bir okula gideceğim için sıkıntı yaptım şimdi. Ne yapsam acaba, pazartesi sabah belli olurmuki?
25 ocak ta bitiyor. 2. döneme ne olacak bilmiyoruztayinci42' Alıntı:2. dönem yenidenmi görevlendirileceksiniz. görev tarihiniz ne zamana kadar?
toplantıdan benim haberim yok. inşallah kötü bir sürprizle karşılaşmayız :?yagmurumsu82' Alıntı:Selçukludayım. kendi okulumda bugün ders programı değiştirildi.15 saat dersim var. 2 buçuk güne sığdırılması gereken program 3 güne yayılmış. idareye tepki gösterdim. ilçeyi aradım haftaya toplantı yapılacakmış. şikayetlerinizi orada söylersiniz dediler. bakalım bu toplantıda bizi ne süprizler bekliyor...