bas_kan' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar eski bir konuyu tekrar hortlatıyorum ama.. Hafta içi işletmelerle ilgili müdürler toplantısı yapılmış. Biz ilçe merkezinde olan okulumuzda 9 öğrencimiz 2 öğretmenimiz olan bölümümüzde 12şer saat koordinatörlük alıyorduk.. Toplantıdan sonra müdürümüz bizi topladı ve toplantıdaki okulların (muhtemelen bölüm öğretmenleri fazladır) en fazla 8 saat verdiğini artık bizimde 8 saat koordinatörlük alacağımızı söyledi.
Pazartesi tekrar görüşeceğim hala 8 saatte diretirse işletmeler alanımıza dalımıza uygun değil öğrencileri okula çekelim okulda 24 saat işleyelim gibi bi dilekçe yazmayı düşünüyorum ama birde fikirlerinizi alayım dedim..
BAşka okullar sizi ilgilendirmez.
Müdürünüz yönetmelikleri uygulamak zorunda. Eğer 10-20bin nüfuslu küçük bir ilçede, yürüme mesafesi veya dolmuşla 1-2 saatte 4-5 işletmeye gidilebilen bir yerde iseniz 8 saat koordinatörlük ücreti
bence uygundur.
Ancak koordinatörlük işlemleri 5-6 saatinizi alıyor, yarım-1 saat mesafe gitmek zorunda kalıyor, küçük olmayan bir il veya ilçede iseniz 8 saat
bence az.
Bu ücreti müdür belirler. Ancak hakkınızın daha fazlası olduğuna inanıyorsanız hakkınızı arayın tabi.